Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Mercedes-Benz 190d huligaanide ohvriks
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
23.03.12 öösel sattus mu 85 aasta kutsikas mingisugustele tõbrastele ette ja sinna murti sisse esimesest parempoolsest uksest. Masin seisis kinnises aias. Lukk lõhuti, varastati korralik Pioneeri makk(kaduma läks ka mõnus originaalne Nirvana plaatIcon_sad ), rooli alt tõmmati juhtmed laiali, juhiiste lõhuti ja pagassist võetud pulberkustutiga lasti terve salong manti täis.

Mendist muidugi erilist kasu polnud, uurija isegi ei söandanud kohale tulla ja kuna kaskot pole, siis kindlustus samuti midagi ei päästa.

Nüüd tuleb teha korralik puhastustöö, uus juhiiste muretseda, retsitud juhtmestik korda teha, vaja on ka uut süütelukku ja uut ukselukku.

Masin polnud enne küll parimas seisukorras, kuid hakkas juba looma, nüüd tuli korralik tagasilöök. Üliõpilasena rahalised seisud samuti parimad ei ole,aga küll ta ilu taastatud saab.

Kui kellegil ülalmainituid juppe hea hinna eest pakkuda on,siis oleks siiralt tänulik kui saaksite aidata ühe vana kutsika taas viisakaks muutmisel.

Pildid:
http://imageshack.us/g/821/p3240011se.jpg/
Oh pagan, ei oskagi midagi öelda... Tõsiselt kahju on kindlasti.
Midagi linti ei saanud? Et lausa kustutuspulbrit täis lasti... Angry
Ega sul mingeid konflikte polnud, sest see on lausa naq põhimõtteline rüüstamine?
Tunduks nagu jah,et kellelgi nagu oleks isiklik vimm, aga ei tea nagu kedagi ,kellel sellist viha mu vastu oleks. Lindile kahjuks midagi ei jäänud, pole nagu linti kuhu jääda. Pull selles lihtsalt,et kinnisesse aeda tullakse niimoodi sisse, aias veel golf ja subaru, et neid ei näpitud on ka naljakas, juu siis mu oma nägi nii hea välja, et tegi kadedaks.

Kaastunne! Muidu veel aga just see kustuti teeb puhastuse eriti raskeks.

Mis muud kui Varuosade rubriiki kuulutus-õnneks kutsika jupid maksavad üldjuhul õlleraha. Aeg nende otsimiseks ja ostmiseks on kallim.
Süütelukku mul on pakkuda.
Kaastunne! Tundub küll, nagu isiklik vaen oleks selle põhjustanud. Edu juppide otsingul.
mul pakkuda hallikad/sinakad istmed ilma aukudeta(tõsi:puhastust vajavad).
Täna sai siis korralik salongipuhastus tehtud, kolm tundi küürimist, õnneks tuli pulber tolmuimejaga üpris hästi välja. Nüüd veel iste vahetada, uksed korda teha ja juhtmestik korrigeerida.