Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w211 270 CDI 2002a. maki lööb välja auto käivitamisel
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tervist, kerge mure sellega, et igakord põhimõtteliselt, kui paned auto tööle lööb plaksti maki välja, vajutan uuesti tööle.. ja peab jälle hakkama bassi jne jne sättima ja uuesti panema.. Ning niimodi pms koguaeg.. Milles võib jama olla, et ta lööb ta välja ? Oli väike periood kus ei löönud ja nüüd hakkas uuesti..

Ettetänades!
(16-03-2012, 07:47 PM)assu Kirjutas: [ -> ]Tervist, kerge mure sellega, et igakord põhimõtteliselt, kui paned auto tööle lööb plaksti maki välja, vajutan uuesti tööle.. ja peab jälle hakkama bassi jne jne sättima ja uuesti panema.. Ning niimodi pms koguaeg.. Milles võib jama olla, et ta lööb ta välja ? Oli väike periood kus ei löönud ja nüüd hakkas uuesti..

Ettetänades!

Tekib voolukatkestus kuskil käivituse ajal (kõige tõenäolisem süütelukus)
Kui ka raadio jaamade mälud tühjenevad, siis viga kindlasti pideva toite ahelas.
Minu autoraadiole jookseb kaks voolu peale,nendest üks on mälule.
Sellel on ka eraldi kaitse.Kui raadio välja tõmmata,siis seal juhtme vahel on mingi karp 3¤3 cm,mille sees koos skeemiga ta asub.

Kanalid ei jookse maha, lihtsalt kui tööle paned läheb kinni ja need bassid, trebelid ja värgid lähevad nulli.. Aga mis siis teha või kuidas likvideerida seda probleemi ?
Sellisel juhul ikka makis endas miski kala sees.
Soovitan proovida tarkvara uuendust AGW plokile. See on raadio/võimendi ühes tykis ja asub pagaasnikus. Ees salongis on ainult nägu.