Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: M/V: MB E280 1996a. - Teema ei vasta reeglitele!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere! Loodan et keegi ei pahanda kui see teema siia ei kuulu aga ei osanud ka mujale seda paigutada sest asi puudutab siiski auto müüki! Küsimus siis selles et kas keegi oskaks öelda või välja pakkuda et kas keegi sooviks seda autot või kas seda on mõtet ültse müüa äkki on targem hoopis asutus nimega emex? Auto ise siis on W210 kere peal E280 2.8L 142 kw mootor ja 1996a. tegu on siis eestis ainsa selliste lisadega autoga päris palju on autol Lorinseri lisasid nt. karbid, stanged, rool, käigukangi nupp, veljed, ukse läve pakud ja ka jala matid! Ise eneset väga ilus auto aga lisaks pisi vigadele mis vana auto puhul tavaliselt ikka leiab siis sellel autol on paraku kahjuks ka üsna palju roostet, seda muidugi minu jaoks ma ei tea võibolla leidub inimene kelle jaoks seda pole palju! kui keegi ültse sooviks sellist aparaati omada siis kas keegi oskaks ka pakuda mingi sugust hinda sest paraku ise ma ei oska!
Ette tänades ja loodan mõistvat suhtumist!
Ja ununes ka see et ka sisu on suht eriline s.t kahe värviline nahk!
mõned pildid kah sellest
http://www.facebook.com/media/set/?set=a...1595063373&type=3
Samas on oodatud ka vahetus varjandid!
Tee müügikuulutus ja pane oksjonile,kindlasti saad parema kopika kui emex sulle pakkuda suudab...
(29-01-2012, 10:55 PM)lammutaja Kirjutas: [ -> ]Tere,kas auto on veel alles ?
Tere! Loodan et keegi ei pahanda kui see teema siia ei kuulu aga ei osanud ka mujale seda paigutada sest asi puudutab siiski auto müüki! Küsimus siis selles et kas keegi oskaks öelda või välja pakkuda et kas keegi sooviks seda autot või kas seda on mõtet üldse müüa äkki on targem hoopis asutus nimega emex? Auto ise siis on W210 kere peal E280 2.8L 142 kw mootor ja 1996a. tegu on siis eestis ainsa selliste lisadega autoga päris palju on autol Lorinseri lisasid nt. karbid, stanged, rool, käigukangi nupp, veljed, ukse läve pakud ja ka jala matid! Ise eneset väga ilus auto aga lisaks pisi vigadele mis vana auto puhul tavaliselt ikka leiab siis sellel autol on paraku kahjuks ka üsna palju roostet, seda muidugi minu jaoks ma ei tea võibolla leidub inimene kelle jaoks seda pole palju! kui keegi üldse sooviks sellist aparaati omada siis kas keegi oskaks ka pakuda mingi sugust hinda sest paraku ise ma ei oska!
Ette tänades ja loodan mõistvat suhtumist!
Ja ununes ka see et ka sisu on suht eriline s.t kahe värviline nahk!
mõned pildid kah sellest
http://www.facebook.com/media/set/?set=a...1595063373&type=3
Samas on oodatud ka vahetus varjandid!

to: risto22! auto alles jah!
(10-02-2012, 11:28 PM)lammutaja Kirjutas: [ -> ]to: risto22! auto alles jah!


Äkki saaks sisust ka pilte?
vaatan kas leian midagi ja ka siis nii palju vahepeal muutunud et loodan et homseks saan töökotta remondi aja ja siis vahetatakse autol ära kõik mis on seotud piduritega s.t uued kettad, klotsid, nii ees kui taga, uued käsipiduri klotsid ja troosid mootorisse läheb uus täissünteetiline õli pihustid puhastatakse ära ja homme peaks auto saama ka uue ülevaatuse! Siis pesen ta puhtaks ja teen ka uued pildid!
http://www.facebook.com/media/set/?set=a...1595063373&type=1
siin pildid nüüd niimoodi et stanged küljes et oleks õigem ülevaade kuid pildid on veits vanad autol roostet nüüd vähe rohkem ja üritan ka sisu pilte lähi päevil siia saada!