Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: srs tuli w124
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
tere, selline probleem, et peale rooli vahetust jäi srs tuli põlema. (airbagiga rool). Airbagi osa sai ühendatud kui akuklemm peal oli. Kuidas oleks võimalik seda tuld ära nullida?
clockspring puruks?
küsiks siis, mis see clockspring on Big Grin?
lintkaabel mis on kokku keeratud, et turvapadja ja roolisamba küljes oleva SRS juhtme vahel oleks ühendus, olenemata rooli asendist, aga kui see läks sul paigast ära nt. ühe tiiru siis rooli keerates, tulid lintkaabli otsad ühendusest lahti.

Kui rool teeb nt. 4 tiiru ühest äärest teise siis clockspring heal juhul 4.5 tiiru, ehk on suht väikese varuga.

Uuematel masinatel ei ole clockspring ainult SRS jaoks, vaid ka roolinupud jms.
Võin konkreetse masina puhul eksida aga endal kui sai rooli maha võtta (korduvalt tehtud) siis peale kaabli ühendamist sai SRS tule maha ainult arvutiga. tegemist oli 99 aasta 210 ga
W124 jal võib SRS rooli ka keset mootori töötamist vahetada, peale rooli uuesti paigaldamist kustub SRS tuli. Kui sul rool harjastega, siis ilmselt harjased kulunud vms. Minul näiteks hakkab aegajalt rooli keerates SRS põlema kuna harjased pole enam päris korras (ja kustub ka ise ära kui uue koha peale rool keerata). Mis aasta masin on (lintkaabel paigaldati minu teada alles 93 lõpp)
(17-12-2011, 11:32 AM)hannes_s Kirjutas: [ -> ]W124 jal võib SRS rooli ka keset mootori töötamist vahetada, peale rooli uuesti paigaldamist kustub SRS tuli. Kui sul rool harjastega, siis ilmselt harjased kulunud vms. Minul näiteks hakkab aegajalt rooli keerates SRS põlema kuna harjased pole enam päris korras (ja kustub ka ise ära kui uue koha peale rool keerata). Mis aasta masin on (lintkaabel paigaldati minu teada alles 93 lõpp)

mb 124 250td 1994a.
Kle, isegi tänapäeva Yotoya Avensisel, kui võtad kundeistme välja (küljebäg sees), sõidad vahepeal, tule lööb põlema, siis paned istme tagasi ja tuli kustub. Ei mingit veamälu...

Ju ta sul siis ühendust ei anna või bäg ise pekkis.
Või siis võta korraks akuklemm maha, siis on kindel, et viga ei tule mälust.
saad kustutama diagnotika pistikust !!!