Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Lahendus w220 airmaticu probleemidele.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Vaadates erinevaid teemasid, jäi silma, et inimesed on endiselt punes enda airmaticuga. Seepeale meenus mulle üks lehekülg, millele kunagi olen põiganud.
Siin see on: http://www.arnottindustries.com/part_MER...id126.html

Ühesõnaga on tehtud tavaliste amortide kit w220-le. Samuti ei tundu hind üüratu- 1400 dollarit. Kui saadad vanad vastu, saad veel 200 odavamalt st. umbes 900 euri. Minu arust üsna mõistlik summa murest vabanemiseks.
Äkki on keegi juba proovinud seda ja oskab kommenteerida?

P.S. Samuti tasub vaadata teiste mudelite amorte, hinnad on ikka kordades odavamad. Nt w215 neli ABC amorti saab 1600 dollariga (kui vanad vastu saata), mis on odavam, kui teenindusest üks osta.

Lisaks veel lifetime warranty- njah..... seda ei oska kommenteerida.

Loodan, et kellegi on siit abi.
Põhimõtteliselt võiks ju ka kohe Opeli osta, pole masinat pole probleemi Smile
(11-12-2011, 08:30 PM)R129 Kirjutas: [ -> ]Põhimõtteliselt võiks ju ka kohe Opeli osta, pole masinat pole probleemi Smile

Pm kyll Wink Aga arvad, et Opel pole probleem? Big Grin
Kui nyyd see kit välja arvata, siis tundub nende toodang ysna möistlik ja hea hinnaga. Kvaliteeti ei oska kommenteerida.
Eks see w220 natuke önnetu mudel on ka- jöukas seda ei osta ja vaene ei jaksa seda pidada, kuigi hinnad on tänapäeval köigile taskukohased. Samas on kunagi neid 124 ja muid ymber ratsitud kyll ja kyll. Eks see igayhe sydame ja kukru asi on.