Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W124 Pooltelje loks ülesse-alla diffris
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere,

Selline küsimus, et millest on tulnud loks ühele poole diffrit poolteljele ja mis seal täpsemalt vahetamist vajab. Nimelt kui pidurdan hoo maha siis kuulen tagant sellist klunks klunks häält tulemas. Täna siis ronisin alla ning abimees jõnksutas ratast narrega samal ajal, kuulsin sellist tummist häält tulevad pooltelje ning diffri vahelt, haarasin käega poolteljest ning hääl läks veelgi tummisemaks. Sellega avastasin siis, et pooltelg liigub diffri suhtes ülesse alla ligi 1cm ning tekitabki sellist häält. Kas keegi on sellise probleemiga varem kokku puutunud ning teab, mis seal täpsemalt vahetust vajaks?

Ettetänades,
Tom
Mismõttes...????
Siis pole seal difris ammu enam õliraasugi ning laiba ümber koguneda ning arutleda, kas suri infarkti või südameseiskamisse ei anna suurt midagi....

Pigem ikka pooltelg liigub pooltelje otsa suhtes....ehk siis viimast tahab uut.
Mhh, võib olla väljendasin ennast valesti, täpselt on loks ülesse alla seal kus pooltelg läheb sisse diffrisse. Pooltelg liigub koos selle karbiga mis on diffri küljes. Pooltelje ots on ju ratta pool ning too on täiesti tipp topp, ratta laager on ka vahetatud 400km tagasi. Differ ei unda ning õli vahetatud ligi 2000km tagasi, differ on alt on kergelt märg aga mingit jälge hommikuks maha ei jäta.