Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w124 armatuuris ei põle osad tuled.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
mure siis selline,et armatuurlauas süüdet sisse keerates ei sütti peale eelsüüte ja ABS-i tulukese ükski teine tuli.taustavalgus töötab,samuti töötavad näidikud.väike kaitse näidikute taga terve ning pirnid samuti terved.autoks siis mb w124 200d 1989a.tean,et neti teel suht raske diagnoosi panna,kuid proovin siiski enne elektriku juurde pöördumist.
Geneka või laadimistule pirni viga.
Ee , kas mitte ei peaks korra lööma p6lema k6ik märgutuled kui syyde sisse panna?

Näiteks 6litase , tulede check , klaasipesutase , kytusetase jne tulukesed?
kusjuures arutasin asja sõbraga ning ta arvas samuti,et genekas on jõudnud oma elu lõpusirgele.üsna huvitav,sest auto käivitub ning sõidab probleemivabalt.
viga leitud e.siis genekas ei lae madalatel pööretel.päevavalges lihtsalt ei näinud,et laadimistuli õrnalt hõõgub.
Mul oli hiljuti sama keiss , kuni aku tyhjaks sai. Ostsin k6ige odavamad mingi 4€ maksvad hajad koos tabletiga ja kohe sai laadimine korda. Järgmisel päeval aga jälle aku tyhi ja selgus et akut jälle ei laedta. Selgus et uus tablett oli läbi omadega. V6tsin selle uue komplekti kyllest harjad ja jootsin vanale kylge ja siiamaani laeb akut väga hästi.

Loo moraal on see , et ei tasu neid odavaid hiina junne osta.
genekas oli auto küljes sellest ajast saadik,kui mina ta soetasin e.siis umbes 11 kuud.kodus oli olemas taastatud genekas mille pealepanemisel laadimisprobleem lahenes.vanal generaatoril olid läbi laager,harjad ning ka rajad,mille peal harjad käivad.