Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: MB W638 V230 96a. Oleeev
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Sai siis soetatud uus liikur,kuna talv tulkekul ja Audi ju talveunne siis otsustasin uue bussi kasuks.Kuna kunagi liikusin ka bussiga pikka aega siis olen ammu tahtnud neid aegu tagasi,kus on ruumi kõige jaoks.
Pildid ka siis siia. Mis veel siis,et buss on üleni värvitud 4kuud tagasi ja mulle tunub igati ok töö.Ja toonklaasi suutsin ka juba väljavahetada oli ikka porr peal küll enne.
Siiani olen ainult söitnud,eks tasapisi hakkan nüüd täiustama vastik pisik ju sees.
Esmalt tuleb peale täis laks webasto+rauad ümberringi koos lisa kaugtuledega ja tahaks ka velgi asisemaid talveks 17 oleks soov panna.Hetke 15 on ikka maru väike.Ja kui need tehtud vaatab selle mussi ka kergema pilguga üle hetkel ainult uudistekuulamiseks see originaal.
Aga mis peamine ruumi on laud on ka koguseaeg kaasas,kütuse kulu on ka ikka olematu selle 2t bussi juures.Söita on ka hea
[Pilt: PA161243.jpg]
[Pilt: PA161245.jpg]
[Pilt: PA161246.jpg]
[Pilt: PA161250.jpg]
[Pilt: PA161253.jpg]
hea näeb välja kyll, velg teeks paremaksNod
Mis puutub raudade paigaldamisse, siis uuri ennem, kas need üldse lubatud on.
Kuskilt on nagu meelde jäänud, et rauad on küll lubatud maasturite, aga tavalistele sõiduautodele ja bussidele neid paigaldada ei tohi.

Keegi oskab järsku kommenteerida, hetkel ei viitsi LE sirvima hakata.

Tervitades,
Herki
Muidu väga sileda väljanägemisega V, aga alumine seelik võiks ka ikka kerega ühte tooni olla.
(17-10-2011, 06:30 PM)ReixV Kirjutas: [ -> ]Muidu väga sileda väljanägemisega V, aga alumine seelik võiks ka ikka kerega ühte tooni olla.
see tuleb kindlasti