Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W124 500E mure tagumise amordi, kägukasti ja difriga!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere,

On siis paar küsimust w124 500e kohta. Nimelt, tagumine juhipoolne amort teeb kolksu kui august läbi sõita. Niipalju sain teada, et seal amordi all on puks, mis seda kolksu teeb aga kas sellega kannatab ise midagi ette võtta või tuleks amort välja vahetada ?? Lisaks veel niipalju, et autol on sachs hydrauliliselt reguleeritavad amordid taga. Teine küsimus on kasti kohta, et kast käis remondis aga on viimasel ajal hakanud jälle lollusi tegema. Nimelt käiguvahetushetked on suht imelikud, öeldi ,et kastiküljes olev mingi plastikust vaakum regulaator või midagi sellist on läbi. Kas võivad sellised käiguvahetuse lollused sellest regulaatori mittetoimimisest tuleneda ?? Ja kust kohast ma uue sellise boksi saaksin ?? Ja kolmas küsimus on difri kohta, et differ on õline, on seal mingid tihendid mis peaks ära vahetama? Differ häält ei tee.

Tänud kui viitsib keegi vastata sellisele lollusele. Icon_redface
Kui seal on vähegi W201-ga sarnane süsteem, siis saab sinna sixi stiilis puksi asemele ehitada. Alternatiiv on osta uus amort- sellist puksi eraldi ei müüda ja kui sul puksi millestki ehitada ei ole, siis midagi teha pole.

Aga dude- kui sõidad E500 mersuga, siis võiks ju amordi ikka vahetatud saada:S
(30-09-2011, 07:12 PM)T6nu Kirjutas: [ -> ]Kui seal on vähegi W201-ga sarnane süsteem, siis saab sinna sixi stiilis puksi asemele ehitada. Alternatiiv on osta uus amort- sellist puksi eraldi ei müüda ja kui sul puksi millestki ehitada ei ole, siis midagi teha pole.

Aga dude- kui sõidad E500 mersuga, siis võiks ju amordi ikka vahetatud saada:S
Idee oligi vahetada aga keegi tark laulis, et need on amordid, mida saab remontida. Mis teha, ise eriline kuldkäsi pole, niiet tuleb sammud seada varuosapoodi! Ja parandan sind, see on 500E Mercedes-Benz, E500 on juba natuke teistmoodi Wink
Kuna oled Haljalast, siis kontakteeru parem kasutajatega wdb240 vöi r129. Tegutsevad Kadrinas ja saad 100% hüva nõu ning osavaid käsi. Seda eriti käigukasti osas.