Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: O:õhulugeja MB E230 96a.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere.
Vaja oleks pealkirjas mainitud autole õhulugejat.
Asukoht võiks olla tallinn ja tore oleks proovimis/laenamisvõimalus.
Pakkumised teha PS.
Või tel. 5068969

parimat soovides
Egert
www.kipscarry.ee
Mul olemas, palju maksad?

Helista, lepime kokku
Tere. Ma ei oska hinda pakkudaSmile palju need asjad maksavad muidu sellisele autole, nii et oleksin tänulik kui ise oskaksid öelda hinna.
nii. Suured tänud Indrekule, kes tuli ja aitas. kuid kahjuks on mul vanatüübimootoriga tegemist, ehk siis mille otsik on ümmargune, mitte nagu uutel. ja ovaalne.
(27-09-2011, 01:23 PM)Kipscarry.ee Kirjutas: [ -> ]nii. Suured tänud Indrekule, kes tuli ja aitas. kuid kahjuks on mul vanatüübimootoriga tegemist, ehk siis mille otsik on ümmargune, mitte nagu uutel. ja ovaalne.
on kellegil mõtteid? kontakte?Smile
asjaga kiire...
Minul tekkis kaks mõtet.
1. Kuna paljud inimesed ei viitsi mõistatada, siis võiksid õhulugeja pealt numbri vaadata ja kirja panna. Näiteks-ostan W210 E230 õhulugeja, tootja Bosch 0280217100, OE 000 094 00 48. Jääd ootama pakkumisi.
2. Lähed mõnda varuosapoodi või teenindusse (Lesven, Hort, MB Abi) ja küsid, mis selline õhulugeja maksta võib. Ilmselt saad vastuseks ca 300.- €. Võid küsida ka romulatest, aga õhulugejat (nagu lambdasondigi) on riskantne second hand tootena osta.
Nii... kas mõni MB-le spetsialiseerunud romula?
sest tõepoolest jäävad hinnad sinna 300 kanti. pealegi 4jast kohast kuhu saatsin päringu. Suvatses ainult üks vastata..:S
OLEMAS LUKKU!