Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W211 E320 Cdi värin tühikäigul
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere , nimelt esineb autol selline anomaalia et vahest arva nii soojana kui külmana mootor tühikäigul nö vibreerib ehk ei tööta päris sujuvalt nii nagu vaja.Sama asi on rahulikult madalate pööretega kiirendades.Samas järgmine hetk on jälle kõik OK.Oskab keegi aidata milles asi? Auto siis 2003 aasta 3.2 liitrine r6 diisel , automaatkast.
Selle preparaadi puhul saab ilma arvutita teha vaid pistikute ja voolikute kontrolli. Kuid antud sümptomite alusel võiks sellest vähe kasu olla.

Ei aita siin muu, kui minna kuhugi juhtme otsa ülekuulamisele. Lesvenisse näiteks. Kuigi ma ei kujuta ette, kuidas nad 211ga hakkama saavad...

Suvaline Boschi tester ei näita kõike (kuigi olulisemad asjad peaks ära nägema) ja tihtipeale ei ole selle kasutajal ka teadmist, mida saadud info MB puhul tegelikult tähendab...
Uuemate autodega võiks pöörduda peale esinduse näiteks http://www.mbhooldus.ee või http://dmgauto.ee poole.
Tänud vastajatele! Peab diagnostikasse aja kinni panema.Eile valasin sisse kütuselisandit ja asi läks justkui paremaks , sellest järeldan et järsku põhjus nn kusevas pihustis?Auto enne selle anomaalia tekkimist ka seisnud ja järsku on mõni pihusti seismisest kütuse `vaiku` täis või lihtsalt kulunud?
Eks vigu võib mitmeid olla, aga kui rääkida pihustitest, siis ma ei tea kas neil kohtadel on pihusti lekke mõõtmise vahendid.
Lesvenis pidi ka nüüd Mb tester olema, vähemalt Joonase jutust jäi selline mulje (võin ka eksida). Aga Horti julgen soovitada ka, alati on mulle parima pakkumise suutnud teha!
Dmg-st ei tea ma midagi, aga vähemalt pildilt tundub üks mees ennem Hortist olevat.
(24-09-2011, 12:40 AM)Esselte Kirjutas: [ -> ]Tere , nimelt esineb autol selline anomaalia et vahest arva nii soojana kui külmana mootor tühikäigul nö vibreerib ehk ei tööta päris sujuvalt nii nagu vaja.Sama asi on rahulikult madalate pööretega kiirendades.Samas järgmine hetk on jälle kõik OK.Oskab keegi aidata milles asi? Auto siis 2003 aasta 3.2 liitrine r6 diisel , automaatkast.

Tervist, mul sama probleem vahest enda 03a. mersuga. Kas saaksid rääkida milles siis probleem oli?
Mõni silinder töötab ainult ühe küünlaga.