Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: kustu
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
kustu
Kas see on Kuusakoski foorum???
(17-09-2011, 02:34 PM)Laur Kirjutas: [ -> ]Kas see on Kuusakoski foorum???

Thumbsup Badgrin
no eks kui kaalupeale satud siis võid ju ise kokku lüüa.
Äkki kasutaks ajusidIcon_question:
www.kuusakoski.ee.

Võtad romusõiduki tonnihinna ja korrutad auto tühimassiga läbi.

Kui oma aeg ei maksa midagi, siis võid ju mittemetalse välja katkuda, kuid selleks arvesta nii päevaga. Siis saad plekihinnaga ära anda. Samas oleks siis juba mõistlik välja katkuda ka alumiinium ja vask... Sõltuvalt oma aja väärtustamisest on see küll väikese kuni olematu kasuteguriga üritus.

Mina läheks romusõiduki peale välja, mille tühikaalu saab sobiva materjali lisamisega tõsta...Icon_rolleyes
Karbid liiva täis jne? Icon_biggrin
Jah, tuttav pani ka oma autol enne kui kokkuostu viis kõikvõimalikud anumad servani vett täis - st. et paak, mootor, klaasipesu, jahutusvedelik jne.

2 tundi hiljem helistati kokkuostust ja öeldi talle, et teid enam siin näha ei soovita ja teie käest metalli enam vastu ei võeta...
(17-09-2011, 09:37 PM)Nustu826 Kirjutas: [ -> ]Jah, tuttav pani ka oma autol enne kui kokkuostu viis kõikvõimalikud anumad servani vett täis - st. et paak, mootor, klaasipesu, jahutusvedelik jne.

2 tundi hiljem helistati kokkuostust ja öeldi talle, et teid enam siin näha ei soovita ja teie käest metalli enam vastu ei võeta...
Icon_lol
(17-09-2011, 08:54 PM)sm. pelle Kirjutas: [ -> ]Karbid liiva täis jne? Icon_biggrin

No ma nii radikaalselt ei mõelnud läheneda. Pigem korjad kokku mõned lisaistmed, komplektsed uksed jms autojura ja väidad neile kaalu kõrval seistes, et tegid ühe korraga kuuri kogu jamast puhtaks. Vahel õnnestub, vahel virisevad ka. Minul pole seni kaalu ega hinda vähendatud, lihtsalt virisetud üleliigsete istmete jms üle.
Mina olen seni suutnud oma romude kaalu 20-30% suurendada igasuguse probleemse jura sisseladumisega nii, et pole ei kaalu ega hinda vähendatud.
Muide, lahtiste istmete alla annab silma alt ära kerida mõne auto polstrid.

Ning kuigi romuauto peab olema komplektne, siis ei pea starter ja genekas kuuluma sellele autole - peaasi, et need ette näidata on.
Jah ma viisin 123 vanarauda siis sai mootori asemele gaz 21 mootor tõstetud. kurat siis ei läind kapott kinni. Lõin kuvaldaga mõned liigsed vidinad mootori peal lödiks ja läks kinni esimesse astmesse tömbasin traadiga kinni ja läks keegi ei kõhinud. Aga üldiselt ja see pettus tuleb kohe seal välja aga kui teed seda mõistlikult siis ei juhtu midagi.