Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W140 lähi- ja kaugtule pirn?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Selline küsimus siis, et milline pirn käib 1992.a. W140 esitules? Ma ei tea, kas ma olen vähe imelik või milles on asi, aga ma ei suuda seda teada saada; Google ei aita, sest sogab midagi H1, H4 ja H7 segamini, auto originaal raamat ka ei aita. Viimases on öeldud nii: "High and low beams: HB2 (60/55 W), fog lamps YC (H3) (55W), ..."
Nojah, udutule juures on öeldud, et on H3, aga miks küll ei ole öeldud, mis see HB2 on? Icon_rolleyes Kas see on siis H4 või ei ole? Lähiajal ma ise oma silmaga kapoti alla uurima minna ei saa.
Miks sa vana pirni järgi uut ei otsi? Rolleyes
(12-07-2011, 12:35 AM)ReinGSM Kirjutas: [ -> ]Miks sa vana pirni järgi uut ei otsi? Rolleyes

Auto pole hetkel seal, kus mina olen. Pealegi pirn pole läbi põlenud, vaid tahan lihtsalt siniseid pirne sinna osta, aga ei tea, mis tüüpi pirnid sinna käivad.
Tsitaat:Lähiajal ma ise oma silmaga kapoti alla uurima minna ei saa.
Kui mälu ei peta, siis esimestel mudelitel olid H4, uuematel H7, udukas H1 hiljem H3. Kõige kindlam on ikka enne järgi uurida mis sees on. Siniseid pirne ära küll pane, need ei näita midagi. Osta Osram Silver Star või Philipsi VisionPlus või nendest järgmised mudelid Night Guide või X-treme Power.
Osram Night Breaker ka pandav, pole paha.
Tänud! Ilmselt siis see esimeste ja uuemate (fl) mudelite tulede erinevus ajaski google segast infot näitama. Tahtsin just efekti pärast panna siniseid pirne, aga kui need valgust ei näita... xenon ka pole lubatud panna selle laterna sisse.