Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w124 3,2 mootori tühi käik kõigub
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lugu siis järgmine,tulin poest panin auto käima,hakkasin sõitma ja järsku käis mingi imelik jõnks läbi nagu mootor tahaks välja surra.Sõitsin edasi,ühesõnaga lugu selline,tühikäigul pöörded kõiguvad a-la 600 kuni 1100 ni.kui käigu sisse paned ( automaat )siis mootor töötab ühtlaselt 900 peal.100 km h sõites pöörded 3200,ei vaheta 5 peale enam,kastil selline teema kui kangi enda poole tõmmata siis sõidab kuni neljandani,kui kõrvalistuja poole siis laseb 5 sisse,et siis see ka ei toimi enam.ei leidnud selle kohast infot siint foorumist,loodan et keegi oskab seletada mida teha.
Järelikult ei toimi käigukasti juhtplokk. 4-5 käiguvahetus on elektroonilise lülitusega.

Tundub, et sul ei saa mootori aju korrektset signaali käigukasti juhtplokile edasi anda ja kast on nö "avariireziimis".

Mootorile võiks diagnosti teha, ilmselt on juhtmestik saba andnud. Sa peaksid saama vilk-koodiga diagnosti teha. Loed vilkumised kokku ja vaatad mis koode näitab, siis on juba lihtsam edasi mõelda.

Kui sa nüüd küsid, et mismoodi sa saad ise diagnostida, siis otsing aitab. Meie foorumi oma ja ka google on ikka ja jälle sõbraks.

Edu!
Ok.Loogiline. Kuid olen ise soomes ja tagasi alles jupp aja pärast.Proovisin ka aku juhtme maha keerata,hoitsin 30 min maas,kuid kasu ei midagi.ok tundub et viga suurem ja seda põlveotsas ära ei tee,kui koju satun siis vaatan diagnostika mehe juures asja üle.