Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w124 makk PIONEER DEH-2900MP ei tööta õigesti
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Makiga probleem, ei tea kas lõhkusin ise ära või milles viga on. Kuu aega tagasi töötas makk hästi, kõik asjad funkasid, läks kuu mõõda ja aku oli tühjaks saanud, viskasin laadija taha, et laeks vaikselt, keerasin süüte sisse, panin maki tööle ja ilmnesid probleemid makiga. Makk ise töötab aga kanaleid saab muuta nüüd hoopis funktion nuppudega, nooled on funktsioonide asemel, cd plaati enam makk vastu ei võta, võib ise sisse lükata aga ei hakka lugemagi. Kas ma rikkusin midagi nüüd laadimisega ära? Tuleks mõni relee kuskil ära vahetada, või mida teha/ kontrollida tuleb?
Pole keegi sarnast viga täheldanud? Mingi juhe ei pruugi lahti olla ja sellist vingerpussi mängida?
Juhtmed kõik on kenasti kinni. Oskate soovitada kedagi, kes tegeleb maki parandusega? Makiks on PIONEER DEH-2900MP , suhteliselt uus. (Sama mis siin http://kuldnebors.ee/search/varuosad-ja-...uage_id=et )
Raadio töötab ja võimendab hästi aga makk ei võta vastu cd plaati ja nupud on sassi läinud.
(21-06-2011, 10:34 PM)in4r3k Kirjutas: [ -> ]Juhtmed kõik on kenasti kinni. Oskate soovitada kedagi, kes tegeleb maki parandusega? Makiks on PIONEER DEH-2900MP , suhteliselt uus. (Sama mis siin http://kuldnebors.ee/search/varuosad-ja-...uage_id=et )
Raadio töötab ja võimendab hästi aga makk ei võta vastu cd plaati ja nupud on sassi läinud.

helista vaatame 55940333
Sain asja korda, võtsin akult klemmi maha ja panin tagasi ja hakkas korralikult tööle, cd'd võtab vastu, nupud kõik õiged. Tänud abi pakkumast!