Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Peeglite vargusvastased seadmed
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tervist,

kuna see üldine peeglite varastamise teema on suhteliselt vana värk juba, aga ühtegi normaalset lahendust mina siin foorumis ei leidnud. Siis äkki teeks sellise teema, kus leiaksime kõik koos mingi geniaalse lahenduse.
Kunagi jäi silma kellegi klubilise poolt toodetava lahenduse, mis nägi päris korralik välja. Ka seda ma leida ei suutnud Sad

Minu mersul on üks peegel õige, millel on suur post peale tõmmatud. Paraku aga see lahendus näeb suhteliselt kole välja. Kruvide ja poltide sisse laskmine ei tundu minu silmis eriti mersulik.

Kas äkki kellegil on välja käia mingi silmi mitte-riivav lahendus? Ja äkki koostaks mingi juhendi, kuidas seda lahendust võimalikult kergelt saavutada. See kindlasti oleks nii mõnegile klubilisele/huvilisele kasulik.

See, et peeglite raske kättesaamise pärast auto lõhutakse, juhtuks ka siis, kui seal kruvid oleks. Selle vastu aitab ehk 2x 9mm padruni jätmine parkimiskella asemel, näiteks Lasnamäel Smile Aga kui kõik see on paratamatu, siis võiks vähemalt kruvide asemel olla mingi parem lahendus.

Jään ootama ideid! Nod

Kalle
Ma töökaaslase punnile uued soetasin, siis lasin auto numbri suurelt peale graveerida. Üldjuhul neid ei taheta enam ja samas silma ei riiva ning sõitmist ei häiri.