Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: M: W126 uus tekstiilmattide komplekt
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere,

Kuna läksin erinevate tellimistega hoogu, siis on mul nüüd üleliigne üks tutikas W126 põrandavaipade komplekt, halli värvi. Sellise soonelise vaibamustriga nagu neil ikka oli. Tegemist on originaali koopiatega, samalt tootjalt, kes on tootnud ka tehase originaale. Ainus vahe, et läikival dekoratiivplaadil pole mitte "Mercedes Benz" vaid "S-klasse". Väidetavalt ei või nad aftermarket turule originaal logoga toota.

Hind on oma kuludest lähtuvalt 75 EUR komplekt. Asuvad Tallinnas, Nõmmel. Pilte saan vajadusel teha teisipäeval.

Martin
5294360
martin@volga.ee
Hea meelega ootaksin ka pilte. Asja vastu tõsine huvi.
Vändras Wentextil teeb ka mudelile vastavalt ja kvaliteetseid - hinnad u 35 EUR komplekt
(05-06-2011, 11:41 PM)indrek Kirjutas: [ -> ]Vändras Wentextil teeb ka mudelile vastavalt ja kvaliteetseid - hinnad u 35 EUR komplekt

Enne selliste asjade ostmist oma Mercedese jaoks soovitan tutvuda tootenäidistega ning siis võrrelda neid originaalidega.
http://www.wentextil.ee/index.php?main=34

Minu pakutavad matid on põhimõtteliselt need:
[Pilt: w124_matid_beez.jpg]

Pildil on sama tootja matid, kuid siin on nad helebeezi salongiga W124 jaoks. Minu pakutavad on sellisest hallist materjalist nagu taustal paistab.

Ma ei tee üldse saladust, et neid on võimalik soetada ka ebay kaudu ja kui õnnestub nad alghinnaga (60 EUR) kätte saada, siis on nad 77 EUR eest teil kodus. Enamasti lähevad pakkumishinnad siiski üle 80 EUR.