Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W124 250D ei taha välja surra
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mercedes-Benz ei taha alati välja surra, kui süüte välja keeran. Keeran süüte välja sisi nii umbes 2-3sekundi pärast sureb alles välja, vahepeal jääb üldse käima, aga mitte kõikide silindritega. Kui puterdama jääb, keeran süüte uuesti sisse ja kõik OK, käib nagu kellavärk.

Millest on see probleem? Mis konkreetne jupp vahetamist tahab? See viga on suht häiriv ja tahaks sellest lahti saada.

Tänud ette
aga kui gaasi annad siis sureb ka välja? Kui siis on arvatavasti viga vaakumpumbas, asub mootori esiosas.
Vaakumit ei jätku...

Kas põhjuseks on surev vaakumpump või lekkiv süsteem, selgitab kohapealne juurdlus. Tasub kontrollida, ega tulede kõrgusregulaatori otsad lahti pole...
minul isiklikult oli selline asi et tulede regulaatori otsad olid lahti aga kui süüte välja keerasin siis laksust seisis, pumba peal on mingi vaakum klapp/lüliti ka minuteada mis seda väljasuretamist liigutab, aga ma võin eksida!
Lõpuks sain vea korda, viga oli kõrgsurvepumba peal olevas riidest voolikus(või riidega kaetud), voolik läks mingisse valgesse asja kõrsurvepumba peal. Vaakum vist? Vahetasin vooliku ära nüüd on moos.
Seal peab olema plastist voolik, "riidest" voolik on isearetis.
Riidega on kaetud näiteks ülevoolude voolik. Ma ei usu, et see on kehvem, kui originaalkõrs+kummist üleminekud. Üsna jäik on ka see. Kuigi lekkida võib ikka.

Eks need lekked ongi peamised mitteseiskumise põhjused. Kuid nende otsimine on paras peavalu.Icon_mad
Vaakumvooliku viga oli. Nüüd on korras.