Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W210 mootor ei käivitu ja bas kiri ees. aidake kiire
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
viga seisneb siis selles , et hakkan autot tööle panema. keeran võtit mootori juurest kostub ainult naks ja lööb kirja ette BAS. keeran süüte välja ja proovin uuesti siis läheb kenasti tööle. sõidu aeg ei ole see märguanne põlema hakkanud ainult käivitamisel ja korra lõi esb ja bas tule põlema , jätsin seisma panin tööle tagasi ja siis oli jälle kõik korras. autoks on siis mb e320 4 matic 1998 a. palun aidake. milles võib viga olla et 10 st korrast 1 kord esimese korraga tööle ei lähe.

ise arvasin kuna sõidan lühikesi otsi ja äki aku vana et selle pärast.

ettetänades: MB
Mul on vahest harva sõites tulnud BAS ja ESB errorid ette, siis lakkab ka curise töötamast. Üldiselt aitab uuesti auto käivitamine.. Mina sinu asemel kõigepealt prooviks akuklemmid maha ja oodata 10sec. Äkki on viga auto elektroonikas. Muidugi kardan, et sellest ei pruugi tolku olla. Mittekõlbulik aku võib kindlasti w210 keerulist elektroonikat segada. Kuid siin minu teadmised saavad otsa ja peab keegi spetsialist edasi rääkima.
Arvamisest ei ole tolku. Sama hästi võin mina arvata, et jukerdab juhtmestik või BAS aju... Või mõni rattakiiruse andur või kiirendusandur...

Mida auto ise kurdab? Ma küll ei kujuta ette, kas Saaremaal keegi selle auto diagnostimisega hakkama saab, kuid Tallinna sattudes soovitan küll Lesvenist läbi astuda ja autole korralik ülekuulamine organiseerida.

Laadimisvoolu ja aku seisukorra võiks muidugi välja selgitama, seda teeb vast iga vähegi asisem särtsmees.