Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W124 250D 92a(aut.) gaasi andes sureb välja?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Täna auto mootor töötas tühikäigul kui äkki hakkas puterdama,proovisin gaasi anda kuid tahtsi päris välja surra. Mingi aeg hiljem käivitasin uuesti ja käis kuid kui gaasi juurde antsin siis suri välja. Nii palju jõutsin et kütuse filtri vahetasin ära kuid see ei aidanud. Targemad antke nõu(enne kui lohistama teda hakkan 40km/h köie otsas) või mõtteid kellel on sellist probleemi ette tulnud ja milles asi võib olla?
Mingi aeg tagasi pandi ka kütuse lisandit ja kas äkki see võttis nüüd vanal autol kõik sodi lahti aga minul mõistus otsas....
KAs kapoti alt kütust andes (kanistritest) käib normaalselt? Kui jah, siis tasub viga otsida torustikust (näiteks kivi otsa lapikuks aetud toru või meie suurepärase Standardikohase Diislikütuse poolt pudedakssöödud voolikutükkide jõudmine mõnda kitsamasse kohta) või umbes paagisõelast.

Filtrid vahetasid ikka mõlemad?

Kui ei, tasub hakata lohistama - pumbavead vajavad reeglina teadmisi...

Küttelisand võib igasuguseid huvitavaid asju põhjustada.
(22-05-2011, 03:48 PM)v6sa Kirjutas: [ -> ]KAs kapoti alt kütust andes (kanistritest) käib normaalselt? Kui jah, siis tasub viga otsida torustikust (näiteks kivi otsa lapikuks aetud toru või meie suurepärase Standardikohase Diislikütuse poolt pudedakssöödud voolikutükkide jõudmine mõnda kitsamasse kohta) või umbes paagisõelast.

Filtrid vahetasid ikka mõlemad?

Kui ei, tasub hakata lohistama - pumbavead vajavad reeglina teadmisi...

Küttelisand võib igasuguseid huvitavaid asju põhjustada.
Huvitav värk oli see kui jõutsin siis täna teise autoga oma auto juurde oli naabrimees autot vahepeal heasti pöördesse ajanud ja ei jäänud käima,oli sealt kuskilt veel mingeid voolikuid lahti kiskunud et õhk sees äkki jne...Istusin siis autosse,panin käima ja plaksti-töötab,antsin kohapeal heasti pöördeid-ja toimib,sõitsin heasti pöördesse ja no viga ei kuskilt enam... Kas siis tõesti oli kütuse filter umbes,et välja suri ja siis kui ära vahetasin jäi õhku kuigivõrd sisse(panin filtri kütust täis enne kui päris kinni keerasin)-vot ja jääbki mõistatuseks...
Ma vahetasin vaid selle suure metallist filtri aga kas oleks pidanud ka selle väikse läbipaistva sõelaga ära vahetama?