Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w124 250d 93a Kas ülevaatuspunktis leian ülesse vigased puksid ja sarniirid.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
On väike plaan ülevaatuspunkti sildasi kontrollima minna aga tihtipeale ei märka ülevaatuspunkti töötaja paljusi silla probleeme kas 124 Mercedes-Benz näitab seal oma vead hästi ette või oleks mõtekam minna post-tõstuki peale?
(13-05-2011, 11:21 PM)vana-lõõts Kirjutas: [ -> ]On väike plaan ülevaatuspunkti sildasi kontrollima minna aga tihtipeale ei märka ülevaatuspunkti töötaja paljusi silla probleeme kas 124 Mercedes-Benz näitab seal oma vead hästi ette või oleks mõtekam minna post-tõstuki peale?

Kindlasti mine tõstuki peale ja kui ise ei oska, siis remondimehega, kes oskab. Ülevaatuse vennad teavad igast asjast natuke aga kokkuvõtteks ikkagi mitte midagi.
Harjumaa inimene peaks minema kas Lesvenisse või Priidu juurde Männikul. ÜVpunkti töötaja küll omab seadmeid, et lõtke tuvastada, kuid enamasti ei tunne 124 eripärasid piisavalt, et lõtke õigesti kontrollida.

Meie säästukas läbis enne tagasilla pukside vahetust tagasilla loksutamise ja ei heidetud midagi ette. Aga lõtkud olid...
Ülevaatus tuvastab rattalaagri lõtku ja rooliotsa lõtku. Muud lõtkud jäävad tihti märkamatuks, kui just pole selline kuhu võiks mütsinoka vahele pista.
Vastus on: Ei leia. Kasuta remondi töökodasi, soovitavalt neid kellel on antud margiga suur kogemus.