Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W210 96a Immo???
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Asi selles,et poest tulles ei hakkanud auto tööle.Korra käivitus ja suri välja ja nii mitu korda järjest.Tundus veel,et tuled hakkasid peeglis vilkuma,kui välja suri.Kas asi immos,või mingi muu jama???Lisatud autole ka lisa immo.
Endal läbikäidud tee, kui peeglis roheline-punane tuli vilguvad kordamõõda, siis ei saa ja ei hakkagi see mootor enam tuksuma niisama lihtsalt
Kui rohkem infi tahad, siis helista 51922951
Timmo
PS, igati tore ju, kui vargavastased asjad hakkavad omaniku vastu töötama
Mõtle, kui oleksid kuskil karuperses, -30 külma, lähim asustatud punkt 50km eemal ja auto ei käivitu enam, nii võib kergelt hukka saada Icon_evil
Tagantjärgi tuleks neile inseneridele molli anda
Tänud vastuse eest.Aga masin hakkas pärast mitmendat signa ja immo maha võtmist ja peale panemist tööle.Kiskusin veel ka akujuhtme maha.Ja see-30ne kraadine jutt on õige tähelepanek!!!
Vot see lisa immo ongi selle asja pahavara.
(13-05-2011, 10:23 AM)kurjajuur Kirjutas: [ -> ]Vot see lisa immo ongi selle asja pahavara.

Aga see lisa immo ei pane tulukesi peeglis kordamõõda vilkuma, isegi kui see on originaal Gemel'i oma
Ega lisa immo ei panegi tulukesi vilkuma vaid lisa ja originaali sõprus. Tihti kipuvad nad omavahel vastuollu minema ja siis hakkavad välja ilmuma anomaaliad.

Ja tegelikult ei saa ma aru lisa immo vajalikusest. Üks mis kindel, et kui keegi tahab autot ärandada siis tehakse seda nii või teisiti. Üldiselt on lisa immo eemaldamine asjatundlikule vargale lihtsam kui klaasi purustamine hääletult.
enda w210 300d-l hakkas sama jama peeglis tuled vilguvad ja mingi nipiga enam mootorit tööle ei saa.kuidas siis seda maha saaks??
pole siis keegi kuidagi lihtsamalt sellest jamast lahti saanud,ehk oskate aidata????Icon_rolleyes