Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w210 tulede kaitsmed?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Ootamatult kadusid parempoolsed gabariidituled, hakkasin esimese asjana kaitsmeid otsima ja kirjade järgi ei leidnudki ei kapoti ega ka tagaistme alt. Kuidas seda tüüpi masinal üldse tuled on ühendatud? Gabariit ilmselt otse tulede lülitist, kuid kuskohas paiknevad kaitsmed?
(06-05-2011, 09:57 PM)ferdinand Kirjutas: [ -> ]Ootamatult kadusid parempoolsed gabariidituled, hakkasin esimese asjana kaitsmeid otsima ja kirjade järgi ei leidnudki ei kapoti ega ka tagaistme alt. Kuidas seda tüüpi masinal üldse tuled on ühendatud? Gabariit ilmselt otse tulede lülitist, kuid kuskohas paiknevad kaitsmed?

Kaitsmed on tuledelüliti kõrval. Kui juhiukse lahti teed näed, et armatuurlaua otsas on eemaldatav kate. Katte siseküljel peaks olema ka paber, kus ilusti kirjas mis nr mingi kaitse on (üks pool peaks lausa inglise keeles olema).
Tnx, sinna jäi vaatamata. Edit: 1000 tänu veelkord, nagu arvata, oligi kaitse läbi.

Leidsin kaitsmeid kapoti alt vasakult, seal suurem kaitsmeplokk, paar kaitset on kapoti all paremal (signaal mh), osa tagaistme all ning 8tk pakiruumi paremal pool katte all. Kui ülejäänutel kõigil paber seletusega juures siis pakiruumis mingit infot pole, mis kaitsmed need on?