Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: C124-le signalisatsiooni paigaldamine – soovitage meistrit
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Soovin panna oma C124-l aastast 1990 uksed puldist avanema. Talvel külmusid lukkud kinni ja seisiski siis auto lihtsalt lahtiselt. Lisaks olen kuulnud, et lukud kuluvad ära ja siis tuleb neid vahetama hakata.

Veel tahaks päevasõidu tulede lülituse automaatseks teha.

Ma ei soovi odavat lahendust vaid head lahendust. Päris telekapult ei tohiks ikka uksi lahti saada ning paigalduse tagajärjel ei tohiks salong kannatada. Just viimasel põhjusel otsin tegijaid foorumi kaudu.
Mitmed on siin kirjutanud ja olen ka ise kogenud, et 20 aastat vana autosse suhtutakse kui vaesesse. Võtame viimasena ette - teeme üle jala, sest mida sa nii vanast ikka enam tahad – küsime rohkem, sest tüütu oli nikerdada. Ma ei taha kuulda, et mu salongis on mingi nagin peale paigaldust. Mul olen küll kohtunud meestega, kes ütlevad üleolevalt lõõpides, et 300 000 sõitnud auto peabki nagisema ja vahet pole kui mõni tüübel puruks läks. Minu jaoks on väga suur vahe!

Uurisin juba Mareku käest, aga tema ei tegele enam asjaga. Palun soovitage mõnda usaldusväärset ja mõistlikku kohta, kus signat paigaldada ning lisaks veel päevasõidu tuled automaatseks teha – või saab viimast lihtsa vaevaga ka ise teha. Ma elektrik pole, aga juhiste peale ehk saan hakkama.

Aitäh
Ennastki huvitab see teema kuna 4/1997 CL600 vist tehasealarm puudub? Samuti sooviks paigaldada lisaimmo.
Hort Auto.
www.skival.ee (spetsialiseerunud auto elektritöödele)
Korduvalt käinud erinevatel põhjustel, sealhulgas lasin eelmine sügis oma W124-le paigaldada ka signalisatsiooni ja puldist töötava kesklukustuse. Töö tehti puhtalt ja korralikult, midagi ära ei lõhutud. Tööd teevad 2 nelja-viiekümnendates Eesti meest(vist ka antud firma omanikud), sõbraliku olekuga, käituvad lugupidavalt ja ei suhtu sinusse auto järgi. Hinna saad küsida juba enne töö algust.
Ei ole kummaski soovis midagi keerulist:

Autom päevasõidu tuled seod süütelukuga.

Kui autole signa lisaks paigaldad siis lisad juhiuksele 1 elektrilise keskluku mootori, selle vooluga varustamisega tegeleb signa.
Tema tõmbab ja lükkab lukustamise hooba. Ülejäänud uksed, pagassi ja kütuseluugi paneb kinni auto enda kesklukk.