Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: 107 istmeid?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere!

Ilmselt meeleheitest ajendatud ja lootusetu küsimus, aga:

Ega kellelgi foorumist juhuslikult Smile 107 istmeid või nende korralikke patju üle ei ole? Endal nimelt istme padjad lootusetult surnud ja vaja vahetada. Katted on ok. Kuid tuleb välja, et need padjad on kogu Euroopast otsa saanud. Pole neid ei Eestist ega Saksast enam saada. Uutena. Kasutatuid ei ole uurinud, sest kui juba kaugelt maalt tellima hakata, siis pigem ikkagi uued. Paari aasta eest oli veel kasvõi Silberi kaudu võimalik osta, kuid nüüd on otsas. Tagaistmete alumist osa on võimalik saada (st mul siis kupee).

Minusuguste jobude, kes 2 aastat tagasi otsustasid kulu edasi lükata ja nüüd kehvas seisus on oma ihnsuse tõttu, õnneks on olemas USA. Kuid sealt tellides on saatmiskulud kohati lausa 250 USD ning otsa tuleb ka kena Euroopa käibemaks.

USAs pakutakse lausa kahte varianti - horsehair ja rubber. Kumba soovitate? Naturaalne materjal oli ka originaalis, aga see on siiski 30 aastaga lahkunud. Ka MB poolt originaalis pakutud replacement ei olnud minu meelest enam naturaalsest materjalist, vaid kummijõhvist.

Parimat!
Kaupo.
Usast tellides - mitmed kohalolevad eestlastest tegelased saadavad sealt asju ja suurem kast tuleb ka odavam. Streetrace.org-is otsi märkõnaga apuracing, sealt saad kontaktid, kellega edasi sellel tellimise teemal suhelda. Usun et hoiad nii mõnedki kupüürid kokku