Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w210 300TD '99a displeil kiri õlitase madal?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
no nii autoks MB 210 E klass ja probleem on jargmine kui natuke kiiremini soidan linnas ja vahe jarsemate kurvidega tuleb kiri mootori oli tase madal olen kinni pidanud ja taset kontrollinud koik OK. Tahaks teada milles pohjus ja kas see on kriitilineasi? Tanud ette
Kas sellel on enda varras millega kontrollitakse? Kui jah, siis kas oled kindel et sul on õige masina varras? Tootekood äkki aitaks. Ja kui kõik on korras, siis ilmselt hakkab andur läbi minema.
varras on olemas ja see on originaal mina teda vahetand pole ma ei tea mersut millel puuduks mootori oli varras mootori oli kontrollid ikka ise
kus asub see andur ja kas vahetemine on probleem?
Kasuta palun komsid, siis on tekstist ka esimese korraga võimalik aru saada Smile Uutematel pole varrast olemas, vanadel vist tõesti oli. Loodame, et eelmine remontija ole varrast kogemata ära vahetanud. Andur asub karteris - ja ükski töö ei ole raske kui oskad teha.
(06-04-2011, 10:21 AM)R129 Kirjutas: [ -> ]Kasuta palun komsid, siis on tekstist ka esimese korraga võimalik aru saada Smile Uutematel pole varrast olemas, vanadel vist tõesti oli. Loodame, et eelmine remontija ole varrast kogemata ära vahetanud. Andur asub karteris - ja ükski töö ei ole raske kui oskad teha.

no siis tuleb Joonase juurde minna seal saab korda,ise ei hakka massama aitah.
Kui tase normis siis kriitilist pole seal midagi. Mul näiteks enda neljal lööb taseme tule põlema, kui kolmveerandi gaasiga kiirendades vasakkurvi võtta. Õlitase on sõidust tulles siis pool normi.