Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: E320 2003a. probleem comandiga(ekraanilt kaob pilt).
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere.

Küsimus järgmine umbes aasta tagasi hakkas comand jamama.Mõni päev töötab ilusti siis jälle näiteks 1-2 kuud ei tööta siis hakkab jälle tööle,probleem ekraaniga ,muutub lihtsalt helesiniseks või tumesiniseks vastavalt pimedusele või valgusele väljas.Kõik funktsioonid töötavad ,mp3,raadio jne.
Asukoht on Tartu siin olen pöördunud Dialabi ja Serwendisse sealt pole abi saanud.Kõik soovitused ja pakkumised oodatud.
Foorumi kasutaja wdb240 peaks selle asja korda saama.
Kas probleem on selles, et vastavalt valgusele muutub heledus? Nii peabki ju olema! Või sul ei muutu teatud ajal ja see vaevabki sind?
(05-04-2011, 09:14 AM)R129 Kirjutas: [ -> ]Kas probleem on selles, et vastavalt valgusele muutub heledus? Nii peabki ju olema! Või sul ei muutu teatud ajal ja see vaevabki sind?

Ei pilti pole ees on aind helesinine või tumesinine ,seda tean et taust muutub.Näiteks paned dvd sisse hääl tuleb korralikult aga pilti pole.Katsun pärast poole displayst pildi teha.

[Pilt: 79456-Pilt0180.jpg]
Pilt ka nüüd eelmises postituses.
Ma arvan, et siin on vaja mingit elektoonikut kes LCD paneelide hingeelu hästi tunneb. Võibolla on ka muidugi mingi lihtne viga ja kuskilt miskit lahti.
Oskab keegi soovitada sellist elektroonikut kes tunneb nende hingeelu?