Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Matador rehvid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mis kogemusi kellegil on nende suverehvidega 245/ 45 ? Firmad neid väga ei paku, samas on nad liikvel ja Matador kodulehe info põhjal arvestatavad rehvid?
1.245/45?? R MIS. Eeldan, et R18. Sellist mõõtu rehvi pakuvad kõik tootjad.
2.Matador...- kõik sõltub sinu sõidustiilist. Kuivaga hea, kruusal norm, märjal sama mis slikiga sõita(see pole ainult selle kaubamärgi viga, kõik hiinlased on tehtud plastikust, mitte kummist)
3.Samas "made in china" kestab minimaalselt 30tuh. km-i.

Edud.
Janek.
Su jutt ei vasta päris tõele Janek, mu hiinakad olid küll kummist ja väga pehmed ja hea pidamisega nii kuival kui märjal, aga kulusid ka seetõtu meeletult. Heal juhul mingi 10000 km sain vist nendega sõita. Neil oli ka M+S küljele märgitud, kuid muster oli puhas suverehv, lammellidest polnud haisugi.
(23-03-2011, 12:24 AM)Werewolf Kirjutas: [ -> ]Neil oli ka M+S küljele märgitud, kuid muster oli puhas suverehv, lammellidest polnud haisugi.

Ma rääkisin suverehvistIcon_redface
Vaata nt U.S. m+s rehvi- kas sa julgeksid sellega meie talves sõita?
No mul olid all need rehvid, mis alloleval lingil näha. Minu silmis on need suverehvid, kuid neile oli ka külje peale märgitud M+S, seega juriidiliselt saax nendega ka talvel sõita, kuid see olex enesetapp.

http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?ds...htweiter=1

Praegu on mul suverehvidex Kumho Ecsta-d ja kuigi olen nendega vist ainult mingi paar tuhat kilomeetrit saanud sõita, siis silmnähtavat kulumist selle aja jooxul pole esinenud, kuigi tegu pehmete ja hea pidamisega rehvidega.

Mis teemasse puutub, siis paistab, et Matadori firma (asub Slovakkias mitte Hiinas) on päris pika ajalooga ja respekteeritud.

http://www.matador.sk/index.cfm?Module=A...istory&a=1
kumho ecsta spt, märjal asfaldil võib usaldada 100 prossa, kuivaga saab niikuinii hakkama.....

ülejäänud jutu kustutasin ära sest ajab jooma raisk... Crybaby