Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W220 Stereo jäi tummaks (command)
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kuna otsinguga ei leidnud sellist teemat,siis teen uue teema. Mure siis järgmine: Maki (command/bose) hääl jäi täiesti tühja koha pealt tummaks,pilt ja raadiokanalid jms on kõik ilusti ekraanil ees aga kui näiteks cd peale panna,siis kirjutab üldse,et ei ole boksi. Angry Hiljem avastasin,et mingi väike protsent on,et asjal hääl tulema hakkaks,peale mitmekordset süüte sisse,välja keeramist (võtme lukust eemaldamist) aga siis käivitub ka auto natuke kauem,starter käiab aga käima läheb u 2-3 sekundit hiljem.
Äkki siit keegi targem oskab midagi öelda. Esimese hooga ise arvan,et on raadioplokk vms aga kustkohast neid plokke üldse otsima peaks?
Ja veel seda,et mingi kaitse vms ei saa vast läbi olla,kuna umbes kümnest käivitamisest ühe korra tuleb stereole ka hääl taha.

Autoks on S500,aastast 2000.

Tänud ette!
Katsu kasutajaga wdb240 jutule saada-olen 99.9% kindel et saad abiThumbsup
(10-03-2011, 12:43 PM)nostromo Kirjutas: [ -> ]Katsu kasutajaga wdb240 jutule saada-olen 99.9% kindel et saad abiThumbsup
Saatsin talle privaatsõnumi oma murega,tänud sulle vihje eest!
Samas seni on kõigi mõtted asjast siia oodatud.
(10-03-2011, 08:23 PM)toots Kirjutas: [ -> ]
(10-03-2011, 12:43 PM)nostromo Kirjutas: [ -> ]Katsu kasutajaga wdb240 jutule saada-olen 99.9% kindel et saad abiThumbsup
Saatsin talle privaatsõnumi oma murega,tänud sulle vihje eest!
Samas seni on kõigi mõtted asjast siia oodatud.

Arvatavasti üks optilisekaabliga jadamisi ühendatud seadmetest suri ära. Kõige tõenäolisem on CD box. Eelmine suvi sai C32 AMG-ga jännatud kus sama häda oli. Kui omal viitsimist on, võid silberist ühe või paar optilist "silda" osta ja hakata seadmeid vahelt välja jätma ja siis näed millal heli tuleb. Need nö "sillad" ei maksnud suurt midagi, pisikesed plastik jublakad mis ühendavad siis optilise kaabli mõlemad otsad omavahel kokku.
Oli sama jama, loksutasin kaitsed üle ja hakkas tööle.
Kuna ise elektrivärgist just palju ei jaga,siis nende optiliste kaablitega ei julgeks jamama hakata vist ise. Mul näiteks eelmisel W220-l oli üldse cd box välja võetud ja heli oli ilusti olemas. Võibolla oli siis samamoodi see sild kuskile vahele lükatud (S 400cdi,2001a)

Kaitsmed vaatasin üle,niipalju,kui neid leidsin. Kapoti all mõlemal pool ja taga istme jalgade valguse klapi tagant. Või on neid kuskil veel?
Täna jälle töötas aga peale auto seisma jätmist ja uuesti käivitamist jälle vaikusIcon_evil Enne oli nii,et enamuse ajast töötas,nüüd on enamuse ajast vait ja töötab harva.