Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W203 2004a küsimused: COMAND 50APS makk, kompuuter (heating menüü), aknatõstuk
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere,
ma juba oma c200cdi'ga 3,5a sõitnud, aga pole veel pihta saanud, mis ma selle Comand 50APS maki bluetoothiga teha saan. Telefon ühendab küll ära, kuid häält ei tule kuskilt jne. Või milleks see vajalik-kasulik? Telefon leiab ta nime all UHI midagi, kuid kõne vastuvõtmisel ei juhtu midagi.

[Pilt: w211command001.jpg]

2. asi on see, et kompuutril menüüs seal igasugu asjad, 1 neist on mingi heating vms. Seal saab seda muuta kuidagi nii, et on, ac off/off või auto vms. Täpselt praegu ei mäleta, äkki keegi saab aru ja oskab öelda.

3. vaja oleks juhiukse aknatõstuki trossi + seda ketast, mille peal trossid jooksevad - äkki kellegil on pakkuda. Mul mootor korras, aga 1 tross läks katki ja tuli maha ning rikkus selle rulliku, kus peal nad jooksevad. mbteenindus.ee pakkus hinnad 114 eur aknatõstukile, silberis oli 79 eur, kuid mul nagu kogu kupatust vaja ei oleks.

Aitäh
BLUETOOTH-i ühendus raadiopealt on mõeldud ainult MB originaal hands-free toru paaritamiseks. Tava mobiiliga sealt mõistlikku ühendust ei saa.
Selleks sul ikka vaja kindalaekasse osta telefoni moodul.

KI menüüst see Heating on mõeldud elektrilise lisasoojenduse kontrollimiseks. Enamustel see tuksis ja erilist jumet see juurde ei anna. Kui siis ainult võib genekale halvasti mõjub või mootori pöördeid kõigutama hakataa. Mina ise sõidan OFF peal.

Trossi saad osta suvalisest ehituspoest. Siis sinna otsa leiuta mingid plommid ja rattad saab ka ise mingist vanast vene konstruktorist . Lõppkokkuvõtteks aga avastad ,et see jama ei toida ja aega on ka maru palju kulunud aretamise peale.
Aitäh.
Mul ongi kindalaekas mingi nokia 6310 vms pesa olemas jne, see toimib ilusti. Mõtlesin, et see bluetooth peaks äkki ka lihtsalt telefoniga kokku minema. Tellisin juba uue aknatõstuki ka ära. Ja heatingu panen ka OFF siis, ehk parem siis.