Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: O: W140 S320 Käigukast (722.5)
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Vaja automaat kasti, 1994 a. W140 S320´nele. Mark 722.5 ehk siis 5 käiguline. Ei kujuta ette, mis kone ja kere kombinatsioonil veel sama kast olla võib. Kast peaks olema töötav, või odavalt mehaaniliste vigastusteta peetis kast(kettad kulunud). Enda omal siduri korvid korpusesse jooksnud ja ilmselt usaldusväärset elulooma ei saa.
Pakkumised privasse, või 5335 8228 Timo
Upitan teemat natuke, kuna asi endiselt päevakorras. Tundub, et üliharuldane kast, sest Eesti lammarid kõik läbi helistanud ja kellegil pole. Uurisin ka natuke välismaiseid foorumeid ja selle kasti asemel mõni muu ei tundu istuvat(722.4 4 tolli lühem, muidu mootori otsa peaks istuma) .
Endiselt võib pakkuda nii toimivat, kui ka remonti vajavat kasti, mis siiski ei tohi olla lõpuni küpsetatud, nagu minu oma.
Mul garaažis üks kast vedelemas kuid see oli 722.4 vist. Ma ei kujuta ette mis tähendab korpusesse jooksnud - asja ei saa remontida või?
Remontida seda kasti ei saa. Tagumine ots ok, eest ka ok, aga... ei julge peast öelda, mis siduri pakk ära on. Igatahes on see kast lõpuni sisse põletatud. Kõik pakid kuuma saanud vähem, või rohkem ja üks pakk täitsa kinni põletatud, koos piduri lindiga nii, et see kõik üks tükk hetkel (lollide maailm on ikka lai ja ei lõpe üllatamast). Samuti on miski stopperi soone kasti korpuse seest ära söönud. Ühesõnaga prügikasti kaup.
UpEusa_whistle
Up Icon_sad Peab vist Rootsi poole vaatama hakkama!
mul vist tuleb täna üks kast.Kui tuleb ,ma kirjutan.
Pole vahepeal pakkumisi tulnud ja pole olnud aega tegeleda asjaga, aga nüüd asi jälle päevakorras, ootan endiselt pakkumisi!