Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Küsimus w124 plekkvelgede kohta ja vahetussoov
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Täna sai siis teeninduses oma 94. a. E220-le installida uued esimesed pidurikettad ja klotsid. Velgi tagasi kruvides tekkis probleem, et need ei mahtunud enam ära, kuna pidurisupportid jäid napilt ette. Selgus et eelmine omanik oli lasknud alla panna (originaalid) 6J*15 ET49 veljed (EDIT4 tk. 1244000602, peab vist silmaarsti külastama, kõik ikka ühe numbriga). Õnneks olid olemas varus talverehvidega poolpidused originaalmõõdus veljed 6,5Jx15 ET49, mis sai siis kodust ära tuua ja alla panna (kusjuures neil velgedel ei taha originaalilukilbid väga hästi peale mahtuda, irvitavad veidi).

Kas keegi teab, kas need "valed" veljed on siis kuni 93.a. W124 omad? (190-le peaks ka minema?) Tuttav otsis just hiljuti oma kutsikale selles mõõdus velgi ja see oli olnud suht tõsine peavalu, sest igal pool pakuti 6,5 laiuseid.

Kuna "valed" veljed on väga heas korras, sirged, roosteta ja originaalvärvi all, siis:
- esimese eelistusena vahetaks ümber korralike (kindlasti sirged) 6,5Jx15 ET49 originaalplekkvelgede vastu
- valudesse investeerimisest pole eriti huvitatud, aga olenevalt valude hinnast võiks ka juurde maksta ja normaalsete (sirged, aga võib esineda vähemal määral iluvigu) originaalvalude vastu vahetada (raamatu järgi 15 avaga 6,5Jx15 ET48 või 8 avaga 6,5Jx15 ET44)
-Võiks ka 800 eesti raha eest maha müüa

Vajadusel saab fotosid. Veljed on küll Vigalas, aga käin sageli ka Pärnus ning veidi harvem Tallinnas.