Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: 1983 aasta E230 bensiinmootoriga kapitaalremont
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere,

Kuna mul on 1983. aasta 230E bensiinimootoriga, siis tekkis huvi seda kapitaalselt parandada. Läbinisti ja täiesti korda. Alates mootorist lõetades salongiga, seejuures vahetada välja kõik (rõhutatult kõik, eranditult), mis vähegi võib katki minna lähima aasta või kahe jooksul.
Kas te oskate öelda, palju võib see nali kõik kokku maksma minna.

O.G.
Ütleme nii, et mootori kapitaalremonti pole küll teinud, aga autode taastamisega enamvähem kursis olles mingi paarisajatuhande kanti ilmselt kisub, kui mitte restaureerida vaid jus enamvähem korralikult korda teha auto.

Enda W123 samuti 83. aastast kunagi nõudis ainuüksi ketivahetuse eest ~5500 kr väga odavalt tehes. Ja selle raha eest ei saanud veel kõiki originaaldetaile.

Kui muidugi räägime restaureerimisest, siis on hinnaklass ilmselt suurem kui uue E-klassi hind tänaseks.

Tauno
Kas mitte sellel kasutajal üks analoogne teema juba polnud? Või mäletan valesti?

Igatahes on auto restaureerimine kallis lõbu. Uue auto hind on hea orientiir - ega palju odavamalt head tulemust ei saa... Kui just ei hangi nii head toorikut, kui kasutaja martl on leida suutnud... Aga siis maksab jälle toorik head hinda...

Enne asjast tõsisemalt rääkimist võiks oma mõtetest ja seisust veidi rohkem rääkida... just praegune seis on see, mis määrab suuresti edasise töö ulatuse ja maksumuse.