Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Q: w221 pärast seismist elektroonilised vead
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Auto seisis siin 4 kuud garaazis, aku sai vist liiga tühjaks, igatahes käima läks aga nüüd esinevad erinevaid vigu. Esiteks unustab kellaaja ära ja istmete mälud, siis ei liigu istmed korralikult. Lasin tal käia kohapeal siin 1h panin kõik mälud paika, nii kui seisma korra jätad hakkab kõik otsast peale. On kellegil aimu mis toimub või peab teenindusse pöörduma!
Kui wdb240 garaazist mu ronti remontimast tagasi jõuab, ehk oskab midagi tarka kosta.
W221 omab kahte akut. Ees kapoti all on STARTERI aku ,
Pagaasnikus tagumise istmerea taga on pardaaku. Kui pardaaku läbi või mingi jama sellega, siis kere fonktsioonid häiritud. Ise natukene keeruline seda kodus uurida. Mine silberisse. Mujale ma ei soovitaks selle veaga pöörduda.
Tänapäeval on müügil spetsiaalsed laadijad (ka MB märgiga). A´la ühendad septembris suveautole taha ja see siis jälgib pidevalt ja hoodab akut. Kevadel kasutad võtit, mitte ei kratsi kukalt.
Tänan vastuse eest, pöördun silberisse, ulme auto. Ei tea absoluutselt sellest midagi eriti Big Grin
Targemad,öelge,kuidas w140-ga on.Jätsin auto 10-neks päevaks akuta.Kui koju tulen ja aku peale panen,kas siis on ka mingeid anomaaliaid oodata.
(25-02-2011, 11:29 AM)ALFFAA Kirjutas: [ -> ]Targemad,öelge,kuidas w140-ga on.Jätsin auto 10-neks päevaks akuta.Kui koju tulen ja aku peale panen,kas siis on ka mingeid anomaaliaid oodata.


Ei tohiks olla, ainult aknad ja raadio vaja õpetada.