Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W203 midagi tilgub
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Edastan tuttava probleemi. Juba mitmendat kuud tekib tal aias, seal kus auto seisab tume loik. Tilgub see autonina nurgast juhipool.
Mis võiks olla probleem(ise kaldun arvama et mõni voolik või tihend), sest visuaalselt midagi näha ei ole, aga milline neist?
Autoks W203, aasta 2005, 2,3 liitrine manuaal.
Kas see laik on nii väike, et ei allu tuvastamisele? On magusa maitsega?

Suuremas koguses on ainult mootoriõli, käigukastiõli ja jahutusvedelikku. RV, nivoo ja piduriõli hulk on nii väike, et reaalse tilkumise korral peab neid anumaid aeg-ajalt täitma, et taset hoida.

Ega seal muu aita, kui selili auto all uurima hakata, kellel tilgub...Icon_redface
Äkki on keegi teadlik, mis voolikud seal klaasipesuvedeliku ja juhi poolel ninanurgas asuvad? Nii oleks lihtne avastada, sest seda tilgub harva ja ma ei usu, et kui sinna alla passima minna väga midagi näha on.
(17-02-2011, 06:10 PM)RivoA Kirjutas: [ -> ]Äkki on keegi teadlik, mis voolikud seal klaasipesuvedeliku ja juhi poolel ninanurgas asuvad? Nii oleks lihtne avastada, sest seda tilgub harva ja ma ei usu, et kui sinna alla passima minna väga midagi näha on.

Ja mis ta selle teadmisega peale hakkab kui tilgub roolivõimu õli või kasti õli või mootori õli? Naguinii peab ära parandama ju. Sealt jooksevad paljud torud mööda, raske öelda mis täpselt järgi andis.