Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W140 S350td mingi propeller peegli juures
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Küsiks siis targemate käest, et mida teeb se propeller või tiivik seal keskel laes peegli juures seal konsooli sees, hakkas nüüd külmade ilmadega häält tegema, milleks seda vaja on seal ja miks ta seal on üldse.
Ehk sai keegi aru mida mõtlen.
Äkki kliima automaadi salongi temp. anduri jaoks.
Selle väikese tiiviku mõte on õhku temperatuurianduri poole tõmmata. Tänu sellele saab auto kiiresti ja õigesti aru sisetemperatuurist ja seeläbi oskab ka sinu poolt soovitud temperatuuri saavutada/hoida. Antud seadme rike viib selleni, et auto sisekliima muutub ebastabiilseks(kuuma ja külma vaheldumine) ja seega ka ebamugavaks.
(16-02-2011, 07:24 PM)Lauril Kirjutas: [ -> ]Selle väikese tiiviku mõte on õhku temperatuurianduri poole tõmmata. Tänu sellele saab auto kiiresti ja õigesti aru sisetemperatuurist ja seeläbi oskab ka sinu poolt soovitud temperatuuri saavutada/hoida. Antud seadme rike viib selleni, et auto sisekliima muutub ebastabiilseks(kuuma ja külma vaheldumine) ja seega ka ebamugavaks.


Tänud, midagi taolist arvasin ise kah, kuigi ei saa aru miks mu sõbra C220 sama asi on ja kah külmaga teeb häält, tal kliimat pole, ainult konditsioneer vist.