Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w210 ABS tuli ja pöörded
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere!Selline mure, et peale hange sõitu läks abs tuli põlema ja pöörded kõikuma.Milles võiks probleem olla?Auto sai esiotsa tugeva hoobi, stange alumine osa kadunud.Autoks w210 e270cdi 2001 aasta.Tänud vastajatele!!!
Teadmata mudelit ja mootorit, võiks ennustada soojusvahetite ja/või mitmikkiilrihma vigastust. Genekas vast esimeses lähenduses viga ei saa, kuigi ka seda võiks kahtlustava pilguga vaadata.

Ennustamisest ei ole kasu - kõige kiiremini ja täpsemalt saab vastuse autot tõstukil altpoolt kaedes.
täna käis auto kontrollis.tõsteti üles ja pandi kompu järgi.Kuna soomekeelt eriti ei valda siis päris täpselt aru ei saanud mis ära oli löönud, õlijahutusradika vms.Esiotsa alla vaadata siis juhipoolsest nurgast kõik õline.Kompu näitas ABSi kohta 2 veateadet ja mootori kohta ka terve p...etäis.Jääb ootama kuna saab auto treilaga eesti viia remonti.Oskab keegi veakoodide järgi midagi täpsemalt öelda, need trükiti kaasa.
Sa võru mees? Aga sealkandis on ju üks mees kes tegeleb ainult MB remondiga mine käi tema juurest läbi. Mina käin tema juurde ikka paar korda aastas (ja nii ka paar tuttavat kes ise elavad tallinnas). Igal pool olen käinud remondis, aga võru mees on kõige asjalikum. Isegi esindusest olen saanud autole vale diagnoosi. Kui huvi , siis too mees asub võrust väljas, valga suunas.
Massin korras juba tükk aega Lesveni abiga.