Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Klubi Liikmemaks 2006 .
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
On ju iga Klubi eluline osa klubiliikmed ja nende juurdekasv . Juurdekasv s6ltub tihtilugu ka klubimaksu suurusest ja selle eest saadavast tulust klubiliikmele .
On jäänud mulje , et aasta 2005 klubimaksu suurus , 250.- , on jäänud nii m6nelegi klubihuvilisele liigsuureks summaks . Mitte kyll summana vaid kui tagasisaadava tuluna ehk teisitiöeldes klubistaatust ei hinnata ka isegi 250.- eek vääriliseks aastas . Ma loodan sydamest ,et eksin , kuid nii see paistab olevat . Seega sai vastu v6etud otsus : alandada summat minimaalse 100 .- kroonini aastas v6imalusega vabatahtlikult ka rohkem maksta vastavalt oma sisetundele kui suureks keegi klubistaatust enda jaoks peab . Seega on tulevasel ja praegusel klubiliikmel v6imalus valida erinevate staatuste vahel:

Klubimaks aastas: 100.- / KLUBILIIGE
Klubimaks aastas: 250.- / KLUBILIIGE / Toetaja
Klubimaks aastas: 500.- / KLUBILIIGE / Sponsor


Vastav staatus siis ka foorumis nime ja avatari vahel .

Detsembris siis täpsemad juhised maksmiste teostamiseks MBKlubi kontole .
Detsembris pidi uut infot jagatama. Tahaks selle liikmemaksu ülekandmiseks täpsemat infot, et kogemata valele arvele ei läheks.
midagi uut sellel teemal?
http://foorum.mbklubi.ee/showthread.php?tid=477

liikmemaksu teemasi juba hulgi ju:biggrin:,kokku ei saa tõsta neid?:hump:
usun, et peale kuldari poolset lisakommentaari 2006.a. liikmemaksude kohta ei tohiks küll leida tegelast kes julgeks tunnistada, et on tasunud klubimaksu ainult 100 krooni. häbi olgu... Smile teisalt jälle on see võibolla selline summa mille uus liige julgeks meelsamini väljakäia, et klubi maitset pisut kompida.

mitte midagi isiklikku aga lihtsalt tahab iga inimene teada kuhu tema raha läheb. seega küsin, mis ei tohiks kindlasti saladus olla, et millised kulutused klubil on ja kuhu see raha paigutatakse?

parimat,
sunny
Klubil raha ei olegi vaja ?
Paluks infot kuhu liikmemaksu maksta. Pole veel näind ühtki kontonumbrit või midagi mismoodi seda tasuda. Jaanuar juba ammu läbi ju!
Alu Kirjutas:Paluks infot kuhu liikmemaksu maksta. Pole veel näind ühtki kontonumbrit või midagi mismoodi seda tasuda. Jaanuar juba ammu läbi ju!

http://foorum.mbklubi.ee/showthread.php?tid=604
See link ei tööta:

Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum
You do not have permission to access this page. This could be because of one of the following reasons:
Your account has either been suspended or you have been banned from accessing this resource.
You do not have permission to access this page. Are you trying to access administrative pages or a resource that you shouldn't be? Check in the forum rules that you are allowed to perform this action.
Your account may still be awaiting activation or moderation. (Resend Activation Code)

Logged In User
Kasutajanimi: Mets
Vabandage aga mina tahan ka saada klubi liikmeks ja olen nõus maksma aga ma nagu siin uustulnuk ja suht algaja siis suunake palun ja aidake.. Saan äkki minagi teile tulevikus abiks ollaTongue
Seoses liikmex saamise eeldustega tekkis kysimus: Kas auto peab mulle isklikult kuuluma, või läheb arvesse ka isale kuuluv MB millega mina sõidan?
Werewolf Kirjutas:Seoses liikmex saamise eeldustega tekkis kysimus: Kas auto peab mulle isklikult kuuluma, või läheb arvesse ka isale kuuluv MB millega mina sõidan?

no see on vist nii ja naa küsimus.Kas keegi klubist on küsind kellele su auto kuulub kui sõidad ju siis on sinu mis vahet sel on...
Kuidas siis saada liikmeksTongue? Oootan juba pikemat aega infi peal regamist sellel lehel aga ei kippu-kõppu.. Mis kuidas mismoodi? andke ka teadeTongue
Reddog Kirjutas:Kuidas siis saada liikmeksTongue? Oootan juba pikemat aega infi peal regamist sellel lehel aga ei kippu-kõppu.. Mis kuidas mismoodi? andke ka teadeTongue

Läheb veel veidkie aega - üritan uue süsteemi tööle saada
Vähemalt uutest autodest, kuuluvad tänapäeval enamik firmadele - liisingu firmadele Smile