Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W124 300D 87' automaatkast
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Tervist. Endal siis automaat kastiga selline jama et kui sõitsin 90 oli 2500 rpm . Nüüd ükspäev huvipärast proovisin kuidas tõmbab ja peale seda sõidan 90 nega 2700-2800 rpm ,muide ka kütte kulu on topelt , et kas on võimalik et mu kastil kettad kutud autoks on 88a c124 2.3 97kw .
Libiseb läbi?
vanad ja väsinud kastid, eks miskit kuskilt järgi andis. õli taset võid ka kontrollida äkki paarutamisega ajas kuskilt veidi välja. kui kastis õli vähe siis ka ei taha enam hästi käike vahetada.
(02-04-2011, 01:33 PM)joristaja Kirjutas: [ -> ]vanad ja väsinud kastid, eks miskit kuskilt järgi andis. õli taset võid ka kontrollida äkki paarutamisega ajas kuskilt veidi välja. kui kastis õli vähe siis ka ei taha enam hästi käike vahetada.

Ta nagu käigud vahetab kõik ära aga põõrded on minu arust nagu liiga kõrged ju ei ole ju normaalne kui 90 ga sõites on 2700 rpmi. Müstika.
müstikat pole midagi. läbilibisemine ongi kõrgemal käigul, koormuse suurenedes (õhutakistus). esimese-teisega võib kõik oki-toki olla. 2700 on palju küll. õlitaset vaatasid? oskad seda muidu vaadata? et mootor peab töötama ja käik parkingul.Doubt
(02-04-2011, 05:06 PM)joristaja Kirjutas: [ -> ]müstikat pole midagi. läbilibisemine ongi kõrgemal käigul, koormuse suurenedes (õhutakistus). esimese-teisega võib kõik oki-toki olla. 2700 on palju küll. õlitaset vaatasid? oskad seda muidu vaadata? et mootor peab töötama ja käik parkingul.Doubt

õliga selline lugu et jooksis ükskord ära pika ajapeale siis ei vahetanud käiku hommikul enam aga panin uue õli sisse ja töötas muidugi selle kontrollimise kohta nii et olen alati vaadanud töötava mootoriga ja parkingu peal aga ei näita mulle midagi vahest näitab üks vardapool midagi vahest jummala kuiv aga 7.5 liitrit sai sisse pandud tühjale kastile. Muidu kui suur töö on see käigukasti ketaste vahetamine ja palju need kettad maksta võivad .
Lehti: 1 2