Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W210 e270 pagasiluuk ei avane
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Selline probleem siis.Paar päeva tagasi sai pesulas ka käidud, ei tea kas midagi ära külmunud.Ühestki nupust ei reageeri.Kuidas lahti saada.
Praeguste ilmadega - kõigepealt sulama. Nii toasooja üleöö ja peaks lahti sulama. Seejärel kuivatus (eelkõige lukumehhanismi ja tihendite) ja korralik õlitus. Kui midagi katki pole läinud külma tõttu, peas aitama.
kinni külmunud, vii sulama auto kuskile.
proovin leida koha koha, kus üles sulatatada.Tänud vastajatele!
võib tahta ka restarti, tagumise istme all, aku juures avamis-sulgemis toimetajal pistikud maha, teed 1 suitsu ja paned tagasi.
millegipärast just talvel kipuvad tahtma seda. ei tea kas kinni jäätunud luuki mitu korda järjest lahti nõudes võib süsteemi lolliks ajada?
Tänud punnsilmale.Restart ja suits aitas Wink
Kui sul viga uuesti kordub ja RESET aitab, siis ma võin öelda, mis tegelikult viga on :-D
(24-12-2010, 01:15 AM)wdb240 Kirjutas: [ -> ]Kui sul viga uuesti kordub ja RESET aitab, siis ma võin öelda, mis tegelikult viga on :-D

Võib olla ütleks kohe, et edaspidi sekeldusi vältida??? Tänan!
OK jõulu aeg on kingituste aeg Icon_razz
Jääks nagu mulje, et viga PSE plokis , kuna kurinahk jookseb aegajalt kokku !!!!!!! MITTE PLOKKI VAHETAMA HAKATA.

Määri oma tagaluugi lülitit või vaheta uue vastu.
Point on selles, et kui avad luuki ,,,,,luuk tuleb lahti, aga lüliti ei ütle süsteemile, et luuk lahti läks, siis peale kümnendat korda läheb süsteem avariisse. Alati peab luugi avamise peale süttima salongis pagaasniku lülitil punane tuli. Täpselt vastupidi (kinnipanemisel lüliti ei ütle, et kinni läks) juhtudel on kümnendal korral avariisse minek samuti garanteeritud.
Probleemist saab jh korraks lahti siis, kui teed PSE plokile RESET-i või annad pagaasniku valgustusele kora massi ( NAGU CLK MEHED on sunnitud tegema)
Kui sul vähe pagaasnikus käimist ja igakord see lüliti ei jama, siis võib viga korduda alles tükki aja pärast. Kui näiteks üheksa korda on järjest jamanud ja kümnendal korral jälle toimis, siis hakatakse uuesti nullist kordi lugema. Lüliti on siis see väikene hall nupp pagaasniku ääres.
[Pilt: 210_luuk.JPG]

LISAINFO: Lülitit kinni lükates kustub tuli, kuid kui jõuga välja tõmbad siis kustub samuti. See funktsioon on selleks, et saaks luuki lahti jätta,ilma,et tuli põleks. Paljud ei tea seda.
Edu !!!
Täna korduski sama jama. Suur tänu wdb240 abi eest! Ilusaid jõule!!!