Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: C 320 Avantgarde alumine juhipoolne puhur praktiliselt ei tööta
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tervitus!


Pöördun Teie poole järgmise teemaga. Autoks on 01.a. W203 C 320 avantgarde.

Nimelt ei jõua juhi jalgadele käesoleval aasta-ajal vajalikku sooja õhku. Kõrvalistuja oma töötab, kuid käega asja uurides jõuab väga minimaalne kogus õhku juhi jalgadele, millest ilmselgelt ei piisa. Sellest "minimaalsest" õhust järeldan, et mootor töötab, kuid ehk on kuskil ummistus?
Palun jagage arvamusi ning võimalikke kogemusi, kui kellelgi oleks kanalite kohta skeem ning mõned juhtnöörid, võiksin ka ise asja üle vaadata.
Silberist öeldi, et tõenäoliselt 4-5 tunni töö, täpsustamata täpsemalt võimalikke põhjuseid. Loomulikult ei saagi põhjuseid välja tuua, kui inimesed pole asja näinud, aga siiski. Enne minekut tahaksin ise jõudu proovida. Icon_confused


Ette tänades, Icon_cool
Väikesed hoovad lähevad katki ja seetõttu ei avata enam kanaleid. Päris suur töö on neid ära vahetada. Minu autol tegi kasutaja wdb240 selle ära. Kuigi MB nõuab armatuuri eemaldamist, saab ka natuke lihtsamalt.
Mina vahetasin C32 amg-l ära kõrvalistuja poolse mootori, nimelt hakaks to klõpsuma, st üle andma lõpp-asendis. antud klapi puhul armatuuri ei eemaldanud, küll aga commandi jms keskkonsooli vidinad + kindalaeka.
Pakun et lammutama tasuks hakata rooli aluse katte eemaldamisega ning siis käigukangi ümber oleva puidu eemaldamise, ning raadio ja kliimaplokiga. Uue sammmootori saad veoexperdi lammutusest. Ise sain sealt. Neil küll teise poole rooliga masin, kuid klappidel polnud vahet.
Tavaliselt pole mootoreid vaja, vaid ainult tühised plastikvidinad. Kui selline suur töö ette võetakse on mõtekas mõlemad pooled ära vahetada, sest küsimus ei ole KAS vaid MILLAL teine pool üles ütleb.
Suured tänud kõigile asjalike vastuste eest, leidsin ka inimese, kes nädala teisel poolel asja üle vaatab.
Lihtsalt igaks juhuks mainin, et ei piisa inimesest kes end autodega ümber käies koduselt tunneb, vaid selleks on vaja spetsiaalseid teadmisi/oskusi...
(20-12-2010, 08:55 PM)voodoo Kirjutas: [ -> ]Lihtsalt igaks juhuks mainin, et ei piisa inimesest kes end autodega ümber käies koduselt tunneb, vaid selleks on vaja spetsiaalseid teadmisi/oskusi...

Kuuldavasti on analoogseid kogemusi, kuid siiski mitte MB dega. Keegi võiks varuvariandina mõne isiku/ettevõtte infot jagada, kes sellise asjaga mõistliku tasu eest hakkama saaksRolleyesNod Mõistlik on muidugi suhteline mõiste, aga näiteks silberi töötunni hindega võrreldes.
Kui nüüd tähelepanelikult teist postitust lugeda, siis seal vajalik vihje olemas.