Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W211 E240 Vibra keres.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere. Oman W211 E240 ATM. ning ükspäev sõites lõi vibra keresse, selline imelik surin..sai siis veljed pestud puhastatud uuesti balanseeritud.ei aidanud midagi surin ikka alles...sai kontrollitud käigukasti... et nüüd on üle ainult kardaan ise..on kellegil kokkupuudet kardaani ristidega sellel mudelil äkki on see kinni kuskilt otsast ja tekib vibra. Auto on tõstukipeal siis kardaani katsudes ja loksutades (ehk siis paremale vasaklue keerates) on loksu tunda, samas pikki kardaani ei ole midagi tunda..kas nuut vb ka kulunud olla..et ei oska kuskilt nagu läheneda sai seda kardaani risti WD40 mnega leotatud ja nagu oleks parem aga võta nüüd kinni..on kellegil kogemusi selles valdkonnas.Aitähh
Maini läbisõit ka, kuid suure tõenäosusega on see ikkagi käigukasti hüdromuhv.
(19-12-2010, 12:52 PM)Rolz Kirjutas: [ -> ]Maini läbisõit ka, kuid suure tõenäosusega on see ikkagi käigukasti hüdromuhv.

nu läbisõit 300 000km kastil õlid aasta alguses vahetatud koos filtrite ja juttudega..nu ssee vibra või surin näitex ei muutu kui manuaalselt ise käike vahetad...80km/h püsikas sees ning 4 käik 3 käik ja üles tagasi vibra ühesugune ja kui lükkad N peale sõiduajal siis vibra ikka samasugune..kui olex kast siis peax ju koormuse muutumises see vibra kudagi muutuma...??
Mul suht samma mure kiirendamisel tekib väike vibra, aga mul paistab selline tunne nagu sumps käiks põhja vastu või mootori padi läbi 320 avangard 2003
Kontrolli kas kasti tagumised padjad ei ole väsinud ja kast veidi lookas.
Et probleemile sai lahendus. Vahetasin ära kõik süütejuhtmed ja vibratsioon kadus. Et 100km/h sõites oli mootoris silindrite töö nii võrd erinev, et see kandus keresse. Aga nüüd kõik okBig Grin sõidurõõm jälle tagasi.