Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: MB W124 kere det. paika ajamine
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Probla järgmine: Esi kapott istub tiibade suhtes a1-1,5 cm kõrgemal, kapotti kinnitustest enam allapoole ei reguleeru, kas esi kapotti ingesid endeid annab kah reguleerida ja kui siis kuidas. Viga tekkis peale tiibade vahetust. Netis on kõike muud peale kere detailide paika ajamise, ähk on teil mõni sait kus seda vaadata. Vaja oleks ka uksi liigutada, taga bagassiluuki, võib olla ka poritiibasid.
B-kati omad?
Kui aus olla siis ei tea, pleku tõi firmast "ALMELO"
ja mis tiiva hind oli ?
Kui õieti mäletan siis kas oli mingi 500.- EEK u tükk, tõesti ei mäleta, sai ju soetatud veel külje karbid, pagassi luuk, juhi uks jne.
Almelost jah B-kat
Kui B osa siis milles värk, ei istu õieti paika või, nagu aduma hakkan tuleb vist hoopis tiibu kapoti suhtes liigutama hakkama, kuid juba vaadatud ega sealgi ilma mehhaanilise lähenemiseta suurt ei liiguta. Huvi oleks näha kuidas tehase pulikad üksteise suhtes liiguvad.
massinavõll Kirjutas:Kui B osa siis milles värk, ei istu õieti paika või, nagu aduma hakkan tuleb vist hoopis tiibu kapoti suhtes liigutama hakkama, kuid juba vaadatud ega sealgi ilma mehhaanilise lähenemiseta suurt ei liiguta. Huvi oleks näha kuidas tehase pulikad üksteise suhtes liiguvad.
jah tiibu annab ka teoreetiliselt liigutada igas suunas ca 1cm
aga siis jälle see ,et ukse jooned jms ei taha kokujoosta.
Seep see on liistude ja uste joon on tiiva suhtes paigas, ainult vot kapott!!