Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: MB 190 2,0D elektriskeem ja küttesüsteemi õhutamine ?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tervist, vaja oleks 190 2.0 diisli elektriskeemi, äkki kellelgi leidub.
Ja teine küsimus seisneb selles, et kuidas saab õhutada 2,0D küttesüsteemi? Ei ole enne mersudega kokku puutunud ning üldjuhul on vahel selleks käsipump vms, kuid mersul see puudub. Või töötab ta miskise vaakumi pealt ? Oskab keegi ehk seletada.

Tänud.
Kas tõesti ei ole kellelgi sellist asja üle arvutis? Või teab keegi äkki kus kohast leida? Olen pool netti läbi otsinud, kuid suhteliselt tulemusteta..
Nii, sai muudetud pealkirja ja esimese postituse sisu.Icon_rolleyes
Küttesüsteemi õhutamiseks tõesti käsipumpa ei ole. Natuke aega käiamist täitub filter jne ja käivitub masin. Kui kuskilt ei leki jne. siis kui tihti seda ikka vaja õhutada on. Esimene kord pead pikemalt käiama. Muidugi peab käiamisega vahet pidama et starterit ära ei lõpeta. Muud vajranti mina sel juhul ei näe! Pole mõtet hakata leiutama ka kuidas käsipump vahele panna jne.


Mis sul elektrist vaja teada on? Sllel mootoril samahea kui pole midagi elektriga Big Grin õli taseme, õli surve, temp andur, ventika juures magnet klapp või mis iganes ta seal ei ole. Kõrgsurve pumbal on suretus ka vaakumiga. Genekale 3 juhet ja starterile 2 juhet Smile