Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Suvepäevad 2006 läbi, mõtleme 2007 le
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Jah, suvi veel hetkel kestab ja mõne arvates liiga vara mõelda järgmisele aastale.

Arvan, et siiski mitte, kuna suvepäevad on meie jaoks suursündmus ja seda tuleb siiski pikemalt planeerida ja seekord siis võtaks endale südameasjaks ka asju varem ajama hakata.

Seekordsed suvepäevad võis siis tõepoolest kordaläinuks nimetada ja isegi asukoht ei seganud tõsiseid fänne osa võtmast.

Ehkki tee, mis läbitud sai, oli pikk, ei tekkinud sellest erilist probleemi kellegile ja kui asja varem planeerima hakata saaksid osavõtjad ehk natuke raha kõrvale ka hoida. Samuti võime planeerida mingi reklaamkampaania juurde, et osavõtutasu võimalikult väike oleks.

Kohapeal sai ka osade liikmetega arutatud järgmise suvepäevade kohta ja läbi käis mõte, et miks mitte minna näiteks Lätti. Samas aga tõesti, miks mitte. Ma pole elus kordagi lätis käinud, korra tegelt olen, aga siis olin 2 aastane. Usun, et selliseid kodanikke on meil veel ja veel. Kui paika panna mõnus turismikava, leida mõnus kohake kus saab ööbida ja muud huvitavat teha, siis pool suurepärasest üritusest oleks juba olemas ju - teine pool oleks siis juba osavõtjate kohale ilmumine.

Ootan Teie kommentaar ja kui asja väga maha ei tehta, siis alustaks organiseerimiega, mõned ilusad ja tõsiselt vahvad kohad on juba silmagi hakanud. ja just Põhja lätti siis.

Jään ootama rahva ettepanekuid
Mõte on igati tore ja kaasakiskuv, seda enam, et eelnev üritus oli igati õnnestunud.
Olen Sinuga igati nõus, et planeerima tuleks varem hakkata ja ürituse kuupäevad ning koht või kohad juba varakult broneerida, et aasta lõppedes juba kuupäevad väljahõigata saaks.
Põhjust selleks oleks küll kuhjaga , sest teadupärast aasta alguses tehakse enamustes ettevõtetes puhkusegraafikud ning siis oleks hea sellega arvestada.
Vähemalt minule oleks sellisest etteteadmisest tohutult kasu.

Läti oleks küll väga huvitav ettevõtmine, mida tasuks tõsiselt kaaluda. Ka pereringis on seda arutatud ja positiivse vastukaja leidnud.

Isiklikult olen nõus kas või iga kuu reklaamkleepse vahetama ja seda 12 kuud järjest, et selline üritus korralikult peetud saaks.
Sai jah seda Läti värki arutatud,ega see vilets mõte pole.Minu poolest kasvõi Kandalaksasse-kohal olen kindlasti kui surmatõbi kallale ei kipu!Kui Lätti siis Lätti,igastahes!:hump:
Selline vastukaja mulle meeldib, ja kusjuures leidsin ka Läti MB klubi kontaktid ja koduka üles, seega saaks ka nendega ehk koos midagi teha - ega Soomlased siis ainsad pole, kes koos Eesti poistega pidutseda saavad ja mersudest juttu puhuda.
mina pooldan ka seda läti varianti ja olen kindlasti tulija.Ja ma siin suht lähedal ka lätile et kui kuulen vöi näen midagi head , millest kasu meie ürituse jaoks siis anna teada.aga kindlasti tuleb selles hea uritus.
Sai kaarti uuritud ja ega põhja-Läti reis palju pikem ei tulekski kui tänavune oli.Mina sain odomeetrile kusagil 812 km.
Toetan. Nii ürituse läbiviimist lähivälismaal, kui aja varasemat paikapanekut.

Ja kleepsu võin ka edaspidi kanda. Tõsi, jätan enesele võimaluse mulle mittesobivast kleepsust keelduda.
tere liitusin ka teie selle värgiga,kust te saate neid reklaamikleepse?on kellegil midagi pakkuda ja ise olex ka kindlasti seda läti värki kaasategemaSmile
pmst. on läti küll ilus riik...sai seal paar aastat tagasi käidud...oli täitsa huvitav...aga seoses selle klubi tripiga huvitaksgi sis see värk et palju oleks neid turismi objekte mida uurimas ja puurimas käija, ning kas ka veitsakene algajam Mercedes-Benz omanik sellega hakkama saab?
Ja kui veel Tukumsi lähedal asuvat kinomuuseumi külastada, saaks sealt hea filmijupi kah kaasa, kus osalisteks on mersuklubi liikmed Smile
Võiks ju juba hakata mingit kuupäeva paika panema.Suvi juba peaaegu käes!
kle jah, otsimegi kohti, mis vabad on, eks ta juuli kuusse jääb
Kas ikka lõunasse,ületades riigipiiri?