Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: mobile.de cbcorinne1@gmail.com meiliaadress?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Ega kellelgi pole antud meiliaadressiga mingit viiruse/petujama? Pole kahjuks kogenud mobile.de kasutaja. Et vöib ikka vastata saamata mingit jama kaela nagu Eesti portaalides on mingi hullunud endisest CIA-agendist merejalaväelane kes pakub miljonitesse ulatuvaid salatehinguidIcon_biggrin

Anfrage für Ihr Fahrzeug

Guten Tag ,

corinne berthier interessiert sich für Ihr Fahrzeug mit den Kenndaten:

Fahrzeugbeschreibung: MERCEDES-BENZ CL 600
Inseratsnummer: 138433506

Der Interessent/die Interessentin bittet um eine Rückmeldung unter der folgenden

Telefonnummer:+33 - 46230915
eMail-Adresse:cbcorinne1@gmail.com

corinne berthier hat folgende Nachricht geschrieben:
Tere Olen huvitatud müüa oma sõidukit ja ma ei tea, kas see kehtib. kui jah siis saatke mulle foto ja lõplik hind sõiduk. Tänan teid minuga nii ruttu kui võimalik. Head päeva teile

Diese Anfrage wurde weitergeleitet am: Montag, November 29, 2010.


Sicherheit bei mobile.de


Vorsicht bei Scheckzahlungen

Als Verkäufer gehen Sie ein Risiko ein, wenn Sie Scheckzahlungen akzeptieren! mobile.de bietet Ihnen alle Informationen zum sicheren Kauf und Verkauf.



Vorsicht bei Rückrufen

Kontaktieren Sie keine Interessenten, die um Rückruf unter Telefonnummern mit den Anfangsziffern 0190, 0900, 0127, 0138 etc. bitten. Es könnten für Sie hohe Kosten entstehen.



mobile.de wünscht Ihnen viel Erfolg beim Verkauf Ihres Fahrzeugs!

Mit freundlichen Grüßen
Ihr mobile.de Team


Diese eMail ist ein Service der mobile.international GmbH.

Marktplatz 1, D-14532 Europarc Dreilinden, Amtsgericht Potsdam HRB 18517 P, Umsatzsteuer Identifikationsnummer nach § 27a Umsatzsteuergesetz: DE203779911, Geschäftsführer: Martin Tschopp, Kundenservice: 0810 - 000 220

Bitte antworten Sie nicht direkt auf diese automatisch versendete eMail.
vastamise eest sa vaevalt viiruse saad, mobile.de on vahendanud tema saadetud kirja.
Selge, tänud!
Sealt tuleb pa**a lugematus koguses Smile
Ja üldiselt esimene kord küsitakse midagi mõistlikku ning isegi reaalne kontaktnumber ja kõik on juures, et näida tõsise huvilisena.
Kui vastad, siis hakatakse oma rasket elu kurtma ja miljoneid pakkuma Smile
Üldiselt iseloomustab neid väga vigane inglise keel.

Nii kaua, kuni Sa ei saada neile oma passi koopiat ega konto andmeid, ei juhtu midagi, võid mõne miljoni EUR veel kuskilt kohvrist juurde küsida.
Reaalsus - kui tunneb/tunned huvi, siis helistagu/helista. Kui inimesel on ikka reaalne huvi, siis võtku telefon ja helistagu.

As they say: money talks, bullshit walks
Streetrace foorumis rohkelt neid kirju läbi käinud. Need a'la sellise süsteemiga, et soovivad su autot osta, kuid lõpuks jõuavad ringiga kuidagi sinna, et sa pead neile mingi 100-1000 eurot kandma, et nad saaksid sulle sinu müüdava auto eest raha üle kanda + lubavad selle väikese summa tagasi ka maksta. Kuid kui selle ülekande neile teed, on nad kadunud....

Minuarust käis see asi kuidagi nii.
Neid skeeme/trikitamisi on erinevaid, kuid jah, lõpp eesmärk on, et saaksid "ostjale" väikse summa raha laenata, et ta saaks suure summa teele panna.
Selle kohta ütleks, et äkki lollidelt tulebki raha käest võtta Smile Nii loll ei saa ju olla....
Selge värk. Ega ei lootnudki midagi tösist sellisest millegipärast eestikeelsest kirjast mis lastud arvatavasti läbi translatori.
Kuidas muidu Venemaalt Peterburist helistajatega-oli üks Mihhail aga ei tahaks eriti nendega tegemist teha-ei oska ka eriti vene keelt.
Müü sellele kellekäest raha kätte saad. Enne, MITTE MINGIL JUHUL autot ära ei anna/saada kuhugi kui raha arvel. Igasugu tseki jutt on tore küll, kui ma ei tea kedagi kes tseki oleks saanud rahaks vahetada.
Mul küll pole kogemust auto müügiga aga ühe traktori seadmega sai üks jagu komejanti. Mul tüdrukul keeled hästi suus. Ja siis ka üks tahtis hirmsalt inglismaalt minu käest ühte seadet osta küll proovis iga sugu variante ikka 5-6 kirja sai temaga vahetatud. Algul mängisime ikka kaasa ja kirjutasime niisama. Lõpuks kahes viimases kirjas panime kongreetselt et saatke oma käibemaksu kohuslase number ja kui sellega kõik korras teeme ettemaksu arve kui see tasutud saadame kauba välja, Ikka kirjutas nagu poleks mõhkugi aru saanud sellest et ikka neil tsekid ja see kuulus union bank jne. Uurisin ühe targa käest kes ütles et iseenesest on see eestis võimalik küll tsekk rahaks teha. Aga see protsess võtab teine kord isegi kuu aega aega. Ja kui siis isegi kõik on aus mäng ja selle isikuga selle kuu aja jooksul on juhtunud mingi laostumine oled ikkagi rahast ilma. Nii et jah viimasel ajal kuulen juba üle ühe kelle missugune kiri postkastis jälle. Kahju et nad ise aru ei saa et nende naiivsed ostu soovid on ju tegelikult igale vähegi haritud inimesel läbi nähtavad. Kuid minu tähelepanek oma kirj a vahetusest oli see et inglise keel oli igat pidi veatu.
Siimul õigust, tšeki on võimalus rahaks teha aga risk jääb ülesse. Kui on alusetu tšekk (paha)aimamatult rahaks tehtud, küsib bank ka selle tagasi.
Mis venelastest karta? Raha on, number 600 on staatuse sümbol, kütus odav jne Smile
Küsi pangalt akreditiivi Smile)) ja siis müü.
Tsekid lähevad ilusti rahaks igas pangas. Kuid kogemused näitavad, et see on min. 1 kuu.
Aga tõesti, realne huviline küsiks enne rohkem auto kohta. Ja inimene, kellel on piisavalt raha ja huvi, et endale selline pühapäeva sõiduk osta.. tuleb sellele ka isiklikult järgi.
Ja olen suhteliselt kindel, et sellise sõiduki om v12 ja puha, leiab siiski ka Saksmaalt üles.. ehk isegi odavamalt, kui Eestis.
Seega all-in-all, ei ole kiri eriti loogiline.

Kalle
Kuida ma üldse nii vana teema leidsin.. Ei tea..
See oli jah petukas.