Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w124 200D probleem spidokaga
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Selline probleem, et auto ei loe kilomeetreid, odomeeter ja trip ei suurene kui sõita, kiirust nagu näitab. Lisaks veel hõõguvad spidomeetri tuled, põhimõtteliselt pole nähagi, ainult siis kui ninapidi spodomeetri juures olla. Milles probleem võib olla, kas kilomeetrite lugejal võivad hambad kulunud olla või on muu probleem ja kas tulukestega seoses võib olla mingi takisit v asi läbi, tulede ereduse reguleerimis nupp puudub.

Tänud!
Ei puudu reguleerimise nupp! Vasakpoolne millega saab tripi nullida, pööra seda, kui on korras siis reguleerib kellade valgust.
kuidas saaks spidoplokki kätte?
Lühike vastus: spidotross näiteks kasti juurest lahti ning lihtsalt tõmmata.
Kuna sellest teemast on foorumis juttu piisavalt olnud, siis soovitan kasutada nupukest "otsing".
Ei ole vaja kasti juurest lahti võtta, piisab kui põranda matid eemaldada, siis saab trossi niipalju järele anda, et saab kellaploki kätte.
nii palju annab tross järgi küll, et käsi vahele panna ja lahti keerata
See sõltub käest. Minu pisike käsi küll mahub, kuid kellegi täiemõõduline kämmal ei pruugi. Ning talvejope paks käis halvendab ka oluliselt ligipääsuIcon_redface

Muide, kõigi nelja vedruklambri olemasolul on see plokk ikka väga kõvasti armatuuris kinni. Kiirlifti armatuuri kiskusin vist mina esimesena maha - plastil olid vaid minu konksude jäljed. Ning kelladeplokki andis kiskudaIcon_eek