Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W201 diagnostika
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tervist kysimus siis selles kas w201 190 '86 aasta 2.0 77kw mersul on diagnostika v6imalus m6nes kohas öeldakse et niivanal autol pole seda v6inmalust....?
Mida sa diagnostika all silmas pead? OBD pistik tõesti puudub nii vanadel masinatel, sul peaks juba mb enda ümargune pistik olema kontrollimiseks. Samas seal neid andureid nii vähe, et võid ju testriga eraldi mõõta.
(07-11-2010, 05:58 PM)python Kirjutas: [ -> ]Mida sa diagnostika all silmas pead? OBD pistik tõesti puudub nii vanadel masinatel, sul peaks juba mb enda ümargune pistik olema kontrollimiseks. Samas seal neid andureid nii vähe, et võid ju testriga eraldi mõõta.

kuidas neid siis testriga m66ta saab? olen suht tumba selle kohapealtBig Grin
Oeh, inimene, keegi ei kirjuta Sulle uuesti, kui palju peab mingi ahela komponendi väärtus olema. Selleks on foorumis otsing - lööd murettekitava asja kohta paar varianti sõnana sisse ja loed, mida on kirjutet. Kui tunnike teemade lugemist abi ei too, teed uue teema, kus kirjutad pealkirja, mis täpselt mureks on.

Mis puduutab diagnpostikat, siis seda veaotsingut (mis diagnostika ju sisuliselt on ) saab ka arvutita teha - usu, see on võimalik. Kuid selleks peab asjade toimisest aru saama! Kui aru ei saa, siis ei pruugi aidata ka teadmine konkreetse parameetri väärtusest.

Arvutiga sellel vist suurt midagi lugeda ei anna. Kui on ABS, siis selle koode, KE-Jetist vist midagi saab, kuid päris kindel pole. Ahjaa, mootori temperatuuri, õlirõhku ja laadimispinget peaks ka nägema. Kui aga seda suurt ja ümmargust paljude aukudega pesa pole, siis ei saagi arvutiga mängida.