Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W211'l vesi tagaluugis
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Selline küsimus, kust krt see vesi sinna sisse pääseb? Pean silmas siis pagassiluugi alumist osa. Vihmase ilmaga pääseb sinna niipalju vett, et luuk ise ülesse tõusta ei jõua. Ja luugi sulgedes lärtsatab käepideme avast vett vastu kingi, nii et sokid märjad. Eks see pidurituligi tänu sellele veele ära mädaneb. Suhteliselt veekindel lahendus, sisse laseb, aga välja mitte.
Vesi ei pääse luugi sisse! Vesi läheb luugi ja plastkatte vahele kuna üleval servas tihend väsind. Uut tihendit saab ainult koos uue plastikuga, ma panin tavalise aknatihendi ja tundub, et toimib. Pidurituli mädaneb kehva piduritule tihendi pärast, 2003 lõpust edasi uus tuli millel viga parandatud.

Uus tihend:
[Pilt: 48592-20072010150r.jpg]

Vana tihend:
[Pilt: 96486-20072010152r.jpg]
Tänud põhjaliku vastuse eestEusa_dance
Üritasin kunagi seda katet ka maha võtta, aga loobusin, kuna kartsin, et läheb enne katki kui kätte saan. Nüüd vaatan, et ülevalt ongi ainult tüüblitega kinni, alt siis ainult plastikserv pleki taga? Servades oli vist paar kruvi ka. See vesi võiks ju põhimõtteliselt alt keskelt välja ka joosta, aga seal miski tihend vms. ees. Ilmselt ei ole sinna vee väljajooksu kohta loodud.
See plastik on alt nii tihkelt vastas, et isegi vesi ei taha välja voolata, ma panin sinna alla köögimööbli ukse pehmendid või mis nende nimi on, sellised väiksed ümmargused silikonpadjad.

edit:

Tegin ajaviiteks pikema jutu ka:
http://foorum.clubmb.ee/showthread.php?tid=20370