Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W124 5-käiguline automaatkast
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Juhtus siis sellien asi, et käigukasti tagumine käik lakkas töötamast ja sai auto parandusse viidud.Autoks 95 aasta e320 coupe ja selgus, et all on 5-käiguline automaat. Kuna remont läheb ilmselt väga kalliks, siis äkki kellegil on pakkuda seda käigukasti või teab keegi kust oleks võimalik seda saada.
Jään ootama teie vastuseid ja ettepanekuidSmile
Nomis hinda paranduse eest ka pakuti? Ja kas kast on juba lahti võetud?
Ei ole veel lahti võtnud, lihtsalt soovitati igaks juhuks eeltööd tegema hakata.Homme saan teada palju remont läheks.
Kas remont just odavam on, aga kättesaadavam ja kiirem ilmselt küll, sest neid 5-seid vanu W124 ATM kaste just üleliia ei pakuda (paljudel suht minekuäärel või juba läind).
Kuulsin jah et see 5 käiguline pidi nõrgem kast olema kui vanem 4 käiguline.Homme alles peaks teada saama summa ja täpse vea
Lõpuks tuli vastus ja öeldi, et kast on remonditav ning summa peaks jääma 10-12k vahepeale. Ilmselt sinnakanti need remondiarved antud vea korral jäävad või on kellegil teine arvamus. remont teostatakse Tartus DIA-s.
Päris kõvad mehed, et niiviisi kohe diagnoosi panevad ja teavad mis ära on vaja vahetada. Ise olen sellist asja lammutanud. Kast kinni ja lahti on ca 10+ tundi mis teeb ca 4K.
Ülejäänud sõltub varuosade hindadest, kuid ma eeldan, et üks pakk (B3) on ära kõrbenud vms jama mis ei luba jõudu edasi kanda.
Ühel foorumlasel oli asi ikka suht katki (terve vabajooksusidur tuli ära vahetada) ja jäi hind ka alla 10K.
Õppind mehed, töötand riistad...konkurentsi puudus - nii need hinnad tulevad. Lisame sellele loomuliku intelligentsi, millele lisandub õpitud kliendipeedistus ja saamegi tõsise pakkumise, millest ei saa keelduda.

Tõsi, suurusjärk on ju õige: alla 10 kiloeegu ei saa ametlikult tehtud ja üle 20 vist ei anna sinna uputada (põhjusega siis)
Ega enam niikuinii midagi teha pole, tuleb hambad ristis maksta, sõita on vaja.
DIA on jah teada tuntud tartus, kus pannakse jutu järgi diagnoos ja ilma jututa ka 10-12k. küsitakse. Tartus vahi tänaval(Vahi 5 juures) hea koht, kõvasti alla 10k seal Mercedes-Benz kaste korda tehtud. Uuri sealt.